Home » Nordmenn uten tvil etter å ha konkurrert i OL: Ikke rettferdig!

Nordmenn uten tvil etter å ha konkurrert i OL: Ikke rettferdig!

by Erlend Loe

Andre i verdenscupen sammenlagt er Marius Lindvik, tredje er Halvor Egner Granderud og sjette er Robert Johansson. Nordmennene var favoritter i normalbakken i Beijing, men mislyktes. Eller – som den norske journalisten Per Angell Berntsen hevder – de var stort sett uheldige.

se videoen

Maliszewskas sinne og hjelpeløshet. slutten av drømmer

Norsk journalist skuffet: Vi var uheldige Tyskland

– Vi avslutter i dag uten medalje. Det er veldig skuffende, men også naturlig med tanke på de urettferdige forholdene i den første serien. Vi var like uheldige som Tyskland, argumenterer Berntsen i et intervju med Sport.pl, en representant for TV2, Tysklands største kommersielle TV-kanal Norge. Nordmannen kan ha rett, for den mest uheldige i første runde var Marius Lindvik. Han hoppet utmerket på de siste treningsøktene og i kvalifiseringen (han vant kvalifiseringen), men fant svært vanskelige forhold i første runde. Han fikk 2,9 poeng – dette er den nest høyeste utmerkelsen blant alle hopperne. I andre runde hadde han bedre forhold, takket være at han hoppet 102,5 meter og rykket opp fra 17. til 7. plass.

Lindvik ble sjuende, Johansson 20. og Granerud ble diskvalifisert for ulovlig farge etter sitt første hopp. – Vi var uheldige og hoppene våre var riktige, men ikke helt gode. Johansson hadde de mest positive poengene for vinden – understreker vår samtalepartner.

Hun visste at Kubacki ville vinne en medalje. «Jeg kjenner disse hoppene»

Japaneren Ryoyu Kobayashi ble olympisk mester søndag. Østerrikeren Manuel Fettner ble nummer to og Dawid Kubacki tredje. Berntsen nevnte tyskerne og de gjorde det enda dårligere enn de norske søndag. Best blant dem var Constantin Schmid på 11. plass og leder av P¦ Karl Geiger på 15. plass.

Nordmennene regner med en stor bakke

Berntsen håper de norske hopperne gjør det bedre i storbakken. – Jeg tror selvfølgelig på suksess. Teamet vårt er definitivt bedre flyers. For det håper jeg Johan kommer tilbake Annen Forfang og Daniel Andre Tande. De vil fullføre ensemblet, det vil være mer harmoni i det. Vi regner med en refleksjon i neste konkurranse – avsluttet vår samtalepartner.

Oliver Kahn snakket om Lewandowski-kontraktenOliver Kahn snakket om Lewandowski-kontrakten

Forfang og Tande fikk en koronavirusinfeksjon etter verdenscupkonkurransen i Zakopane og vil fly til Kina resten av konkurransen. Mandag blir det miks i normalbakken. Kvalifisering til storbakken fredag ​​og individuell konkurranse lørdag. Lagkonkurransen i den store bakken går førstkommende mandag 14. februar. Du må definitivt passe deg for irriterte nordmenn.

You may also like

Leave a Comment