Home » Nordmennene er på plass igjen i Wilanów

Nordmennene er på plass igjen i Wilanów

by Erlend Loe

Nordmennene er på plass igjen i Wilanów.

VW Beach Pro Tour Futures Warsaw by ORLEN Paliwa-turneringen har nådd slutten. Konkurransen på Wilanów Beach var ekstremt tøff helt til sluttsignalet. Gullmedaljene i Wilanów ble vunnet av Markus Mol og Jo Gladsoy Sunde fra Norge og det var deres andre turnering i Wilanów-distriktet. Sølv gikk til det latviske ekteparet Ardis Bedritis og Arturs Rinkevics. Santeri Siren og Jyrki Nurminen fra Finland var på siste trinn på pallen.

Søndag var siste dag av ORLEN Paliwas VW Beach Pro Tour Futures Warszawa. Nordmenn – Mol/Sunde, finner – Siren/Nurminen, litauere – Rumseviciu/Stasevicius og latviere – Bedritis/Rinkevics kjempet om medaljer. Kampene til de utenlandske volleyballspillerne ble jublet av et stort publikum på tribunen til slutt. Selv det plutselige regnet som traff under kampen om 3. plass avskrekket ikke fansen.

Om morgenen fant semifinalene sted på Wilanów-stranden. De første i sanden var nordmennene – Mol/Sunde og finnene – Siren/Nurmiren. Konkurransen var veldig tøff fra start. Kampen endte i tiebreak. Konkurrenter fra Norge gikk videre i kampen om gullet. I den andre semifinaleduellen møtte latviere litauere. Volleyballspillere fra Latvia vant kampen raskt og sikkert og kom seg til finalen.

På slutten av konkurransen i Wilanów spilte finske og litauiske deltakere om bronsemedaljen. Begynnelsen av åpningskampen var jevn, men finnene vant til slutt. I andre sett tok skandinavene full kontroll over kampen. Selv et plutselig, kraftig regnvær kunne ikke stoppe den finske duoen fra å vinne bronsemedaljen.

Norge møtte Latvia i den store finalen og kampen var veldig tett fra start. Begge lag hadde sine oppturer og nedturer. Det første spillet ble spilt inn av latvierne. I den andre var nordmennene bedre. Kampen om gull ble først avgjort i tie-break. I den fulgte den norske duoen etter og vant hele turneringen, i likhet med året før.

VW Beach Pro Tour Futures Warszawa av ORLEN Fuels:

Semifinaler:

Mol/Sunde (NOR) – Siren/Nurmiren (FIN) 2:1
(19:21, 21:14, 15:12)

Bedritis/Rinkevics (LAT) – Rumsevicius/Stasevicius (LTU) 2-0
(21:12, 21:15)

Kamp om 3. plass:
Siren/Nurmiren (FIN) – Rumsevicius/Stasevicius (LTU) 2-0
(21:17, 21:15)

Endelig:
Mol/Sunde (NOR) – Bedritis/Rinkevics (LAT) 2:1
(13:21, 21:15, 15:10)

pressemelding

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment