Home » Nordmennene slapp inn et mål foran TCS. De er redde for seriediskvalifikasjoner

Nordmennene slapp inn et mål foran TCS. De er redde for seriediskvalifikasjoner

by Erlend Loe

Onsdag ettermiddag gikk kvalifiseringen til den første konkurransen i det 71. verdenscupen på Schattenbergschanze i Oberstdorf. Four Hills-turnering. Den ble vunnet av Halvor Egner Granerud foran Dawid Kubacki og Timi Zajc. På toppen var også Piotr Żyła (5. plass) og Kamil Stoch (6. plass), som definitivt kan glede polske fans før starten av det prestisjetunge arrangementet.

se videoen
Kwiatkowski sier farvel til Michniewicz: Vi ønsker ikke å gå i detalj

Et kjempeproblem for de norske hopperne før den første konkurransen i Four Hills-turneringen. «Vi har ingen erstatning»

Også nordmennene bekreftet storformen. Nevnte Granerud vant og Johann Andre Forfang ble nummer fire. De hoppet bra også Daniel Andre Tande og Robert Johannsson. Men før den første TCS-konkurransen har skandinavene et uventet problem. I Oberstdorf mangler de noen som er veldig viktige for dem Ansatte, noen uten hvem det kan bli ekstremt nervøs. Vi snakker om mannen som er ansvarlig for de norske draktene – Adrian Livelten.

Malysz har en TCS Dark Horse. «Hvem satset på ham? Og det gjorde han»

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Landslagets skredder ble syk kort tid før arrangementets start. Det er definitivt ingen liten sak. Gitt de strenge FIS klesbestemmelsene og grundige kontroller, kan den minste feil resultere i diskvalifikasjon og tap av nordmenns sjanse til å lykkes i TCS. For å gjøre vondt verre er det ingen som kan erstatte Livelten.

– Adrian Livelten er en ekstremt viktig person på laget vårt og er ansvarlig for draktstørrelsen for å unngå diskvalifikasjon, sier Norges landslagssjef Clas Brede Brathen til NTB. «Vi har ingen backup, og vi må sørge for passformen til dressene selv,» la han til.

Heldigvis for nordmennene går Livelten bare glipp av konkurransen i Oberstdorf. Han vil gå tilbake til sine oppgaver i Garmisch-Partenkirchen. Lidelsen hans er ikke alvorlig. «Heldigvis har han bare en gastrointestinal sykdom og blir med oss ​​på en ny konkurranse 30. desember,» forklarte Brede Brathen.

Den første konkurransen i den 71. Four Hills-turneringen starter torsdag 29. desember Time 16.30. Vi inviterer deg til å følge med på liverapporteringen Sports.pl og i applikasjonen Sport.pl LIVE.

David KubackiDet er allerede en tradisjon. Kubacki venter på at kona skal føde under TCS. Han ga fra seg fristen

You may also like

Leave a Comment