Home » Norge. Enda mer skumle bilder. Emil Palsson besvimte under kampen

Norge. Enda mer skumle bilder. Emil Palsson besvimte under kampen

by Thure Lindhardt

Oppgjøret i norsk 2. divisjon mellom Sogndal IL og Stjordals Blink ble avbrutt etter mindre enn 15 minutter av første omgang på 1-0. Emil Palsson, en av spillerne på vertslaget, falt ned på banen. Ifølge fansen tilstede på kampen skulle legetjenesten starte 28-åringens hjertemassasje på banen, hele aksjonen varte i 10 minutter. Fotballspilleren ble deretter fraktet til sykehuset i et ambulansefly.

Som vi leser i dagsavisen «Verdens Gang» var situasjonen alvorlig, men spilleren på vei til ambulansen var ved bevissthet.

Umiddelbart etter de dramatiske hendelsene rundt den islandske spilleren ble fansen bedt om å forlate tribunen og etter at Palsson dro til ambulansen, gikk spillerne til begge lag til garderoben.

Den norske klubben la ut en melding etter klokken 20.00 som bekreftet at Palsson hadde fått hjertestans på plenen, men hans vitale funksjoner ble gjenopprettet før han ble fraktet til sykehuset. Islendingen skal fortsette behandlingen på Haukeland sykehus.

– Pálsson bor og undersøkes i beste velgående ved Haukeland sykehus. Det vil trolig ikke komme mer informasjon mandag kveld. Jeg regner med å få vite mer tirsdag morgen, sier Geir Inge Heggestad, lagleder i Sogndal.

Møtet er avbrutt og vil definitivt ikke gjenopptas på mandag.

Emil Palsson er en 28 år gammel defensiv midtbanespiller. Han flyttet fra Sarpsborg 08 på utlån til Sogndal IL. Han har spilt syv opptredener for det islandske U-21-landslaget og én kamp for landslaget. Før det spilte han i flere islandske klubber.

Dette er nok en situasjon de siste ukene som har tatt blodet til fotballfans til et kjølig nivå. Vi husker fortsatt de dramatiske scenene da kampen for livet til Christian Eriksen fant sted på plenen i København.

Lørdag kveld klaget Sergio Aguero også over brystsmerter. Argentineren ble umiddelbart fraktet til sykehus etter å ha forlatt banen under Barcelona-kampen mot Deportivo Alaves, hvor han gjennomgikk en rekke hjerteundersøkelser. Det er ikke kjent om argentineren tar en lang pause fra ballen.

You may also like

Leave a Comment