Home » Norge: Haaland må gi seg

Norge: Haaland må gi seg

by Thure Lindhardt

Media365-redaksjonen, publisert mandag 4. oktober 2021 kl. 15.00.

Muskelsyk og allerede fraværende fra de tre siste Dortmund-kampene, måtte Erling Haaland gi opp Norges kvalifiseringskamper til VM 2022.

Første trekning for gruppe G mot Nederland, Norge er fortsatt med i kampen om en direkte kvalifisering til neste VM arrangert av Qatar i 2022. I tillegg skal nordmennene spille to hovedkamper i oktober mot tyrkerne (den 8.) og mot montenegrinerne (den 11.) . To møter som et viktig medlem av teamet vil gå glipp av.

Uten Erling Haaland må Norge møte sine to motstandere. Borussia Dortmund-spissen kunngjorde selv avgang på grunn av muskelproblemer som har forfulgt ham i flere uker. «Hei venner, vi beklager at vi ikke kunne være der i tide til spillene med utvalget. Jeg kunne ikke vente. Likevel, lykke til Norge.«Han postet på sosiale nettverk.

Helbredelse for sakte

Som meddelt av Norges Fotballforbund, skaden leget ikke raskt noksom forklarer den tjueen år gamle spissens fiasko. Haaland hadde allerede gått glipp av de tre siste Borussia-kampene og håpet å komme på rett fot med sitt valg. Endelig er det delvis utsatt.

You may also like

Leave a Comment