Home » Norge roper etter pris til en funksjonshemmet skiløper. «Det ser ut som en provokasjon»

Norge roper etter pris til en funksjonshemmet skiløper. «Det ser ut som en provokasjon»

by Erlend Loe

Jesper Pedersen er ikke en anonym spiller. Nordmannen kan blant annet være stolt av gullet i de paralympiske leker i Pyeongchang. Han gjør det bra denne sesongen også. Han vant nettopp konkurransen i Østerrike og leder verdenscuppen sammenlagt. Fansen setter absolutt pris på ham, men gjør konkurransearrangørene det også?

Vi ble kjent med parene i 1/16-finalen i League of European Conferences. En god trekning for Legia-drepere

se videoen

Kamil Stochs form kan eksplodere. Denne nyansen er avgjørende

Jesper Pedersen fikk en tekopp av arrangørene. Tidligere fikk han for eksempel et stykke gulost på fem kilo. – World Para Snow Sports har et begrenset antall budsjett. For oss er prioriteringen å investere i utviklingen av idrettsutøvere og deres forberedelse til trening og konkurranser – sa talsmann Rafael Maranhao.

Det er kjent hvem som kan erstatte Tajner.  En annen stemme. Det er kjent hvem som kan erstatte Tajner. En annen stemme. «Naturlig kandidat»

Granerud: Det ser ut som en provokasjon

– Hva kan jeg si? Sannheten er at jeg er vant til denne typen belønning. Et pokal som premie? Det er ikke helt riktig, men det er slik. Men vi må fokusere på sporten uansett, sa Pedersen på slutten av dagen.

Ledende norske idrettsutøvere tok også ordet. – Det ser ut som en provokasjon. Hvis noen har tenkt å gi en pokal i premie, er det vanskelig å kalle ham selv arrangør av verdenscupen – sa skihopper Halvor Egner Granerud. Hans nestleder la til: – Dette er usedvanlig svakt. Noe må endres i denne saken – sa Robert Johansson.

– Denne prisen er respektløs i utgangspunktet – Jan Petter Saltvedt, kommentator i NRK fjernsyn, oppsummerte hele forvirringen.

You may also like

Leave a Comment