Home » Norsk-svensk skiskytterkonkurranse. For oss er det som en forlengelse av…

Norsk-svensk skiskytterkonkurranse. For oss er det som en forlengelse av…

by Erlend Loe

Før sesongstart annonserte det norske skiskytterlaget sin første seier over Sverige med presentasjon av en ny servicebil

Allerede før sesongstart meldte det norske skiskytterlaget sin første seier over Sverige og presenterte en ny servicebil som kostet 800.000 euro og hadde et fotavtrykk som var to kvadratmeter større enn den svenske.

«Vi må vise fordelen nå før vi begynner å konkurrere. – Det at vi nå har fått bedre servicefasiliteter er en god følelse av å øke styrke, sa de siste sesongenes dominerende spiller, Johannes Thingnes Boe, på TV2.

Det norske landslaget i denne disiplinen har profiler i sosiale medier hvor de har gjort narr av svenske skiskyttere og deres soldater i over ett år.

SE OGSÅ: Målvakten ga fra seg ballen til fordel for pornobransjen. Han har allerede debutert

Det svenske landslaget har ingen slik profil og følte seg fornærmet, og Sebastian Samuelsson, sint over denne typen «hybridkrig», sa i januar at «nordmennene ser ut til å misunne oss for vår enorme servicebil, som er dobbelt så stor». henne.»

Nå angrep nordmennene, som presenterte kjøretøyet sitt, svenskene igjen.

– Vi må vise styrke før sesongen. Nå er lastebilen vår større og har to kvadratmeter mer plass, så for oss er det som… en forlengelse av penis, sa Johannes Thingnes Boe.

Den 30 år gamle nordmannen tok åtte OL-medaljer i karrieren, inkludert fem gull, to sølv og én bronse. Ved verdensmesterskapet vant han 17 gull, 10 sølv og fire bronsemedaljer. Han vant verdenscuppen fire ganger og oppnådde 66 seire i individuelle konkurranser.

KN, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment