Home » Online sending av Andorra-spillet

Online sending av Andorra-spillet

by Thure Lindhardt

Kampen mellom Andorra og Polen vil bli sendt på TV så vel som på internett. I denne teksten angir vi hvor du kan se strømmen av dette slaget.

Dommerens første fløyte vil høres klokken 20.45. TVP og Polsat har rettighetene til å kringkaste det polske landslagets kamper. Det er på lufta dette spillet vises. Vi har gode nyheter for alle som ikke har tilgang til TV eller heller vil se denne kampen på smarttelefonskjermen, vi har gode nyheter. Det er mulig å følge kampen Andorra – Polen på nett.

Resten av teksten under videoen

Andorra – polsk forsendelse på nett

Andorra-Polen-kampen vil bli sendt på to kanaler – TVP 1 og Polsat Sport Premium 1. Studioet før kampen starter klokken 17.30 og vil, i likhet med selve spillet, også være tilgjengelig på sport.tvp. pl nettsted og i TVP Sport-applikasjonen.

Folk som ikke har tilgang til TV kan se dette spillet online på Polsat Box Go Sport-plattformen. Bare gå til polsatboxgo.pl eller last ned Polsat Box Go-applikasjonen og kjøp den riktige pakken. Som en del av kampanjen koster et månedlig abonnement der for tiden 40 PLN – etter at det utløper, er prisen 50 PLN.

Som vanlig kan du følge resultatet av kampen Andorra – Polen live på nettsiden vår HER. Vi gir de raskeste og mest nøyaktige dataene og fullstendig spillstatistikk.

En time før dommerens første fløyte på nettsiden Meczyki.pl begynner en direktetekstrapport fra denne økten. I mellomtiden vil live chat være tilgjengelig for registrerte brukere.

Hvem er favoritten i Andorra-Polen-kampen?

Polen er de klare favorittene i denne kampen. Oddsen for Paulo Sousas spillere er nå 1,07, 13,00 for uavgjort og 24,00 for Andorra. Sist gang de to lagene møttes i slutten av mars på nasjonalstadion i Warszawa. Polen viste seg å være bedre den gang og vant 3-0.

Se oppsummeringen av den siste kampen mellom Polen og Andorra

You may also like

Leave a Comment