Home » Overraskelse. En annen hopper avsluttet karrieren

Overraskelse. En annen hopper avsluttet karrieren

by Erlend Loe


Instagram / På bildet: Joacim Oedegaard Bjoereng

hk


Flere hoppere som vi kunne observere på ulike nivåer vil ikke være med i sesongen 2022/23. Søndag tok en annen representant for Norge beslutningen om å trekke seg.

I mars Anders Fannemel, i april Sander Vossan Eriksen og nå Joacim Oedegaard Bjoereng – mistet nordmennene enda en skihopper som bestemte seg for å avslutte idrettskarrieren. Bjøreng kunngjorde sin avgjørelse på sosiale medier søndag.

«Det er en tid for alt. Jeg har bestemt meg for å avslutte karrieren som skihopper. Det har vært et privilegium å ha vært i stand til å konkurrere på høyt nivå de siste ti årene og jeg har hatt mange fantastiske minner de siste 20 årene.Jeg blir aldri lei av å hoppe, men jeg kan bare ikke tenke meg å gjøre det lenger. «, la han ut på Instagram.

Deretter takket han trenerne han har jobbet med gjennom årene, lagkamerater, sponsorer, venner, familie og forlovede. Nordmannen utelukket ikke å bli med hopp – kanskje som trener.

Forrige sesong fikk Bjøreng tre poeng i verdenscupkonkurranser og totalt 19 poeng. Han gjorde det betydelig bedre på andre nivå, det vil si i Continental Cup-konkurransene. Totalt sett har han klatret til toppen av pallen fire ganger i karrieren.

Se Bjørengs innlegg:

Les også:
– En stor overraskelse. Det er nå hopplegendens oppgave
– Stochs kone imponerer med sitt mot. Med denne inskripsjonen dro hun til Ukraina

SE VIDEO: Wach sto i øyehøyde med sin rival. Slik oppførte han seg

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment