by Erlend Loe

Vi tilbyr et sammendrag av sportsnyheter:

«Aktivering av barn er vår prioritet» – sa Kamil Bortniczuk, minister for sport og turisme, under åpningen av den tredje utgaven av programmet «Sports Holidays» organisert ved hovedkvarteret til den polske olympiske komité i Warszawa.

xxx

Polske volleyballspillere rangert som nummer to bak Brasil i det internasjonale volleyballforbundets rangering publisert onsdag. Damelaget rykket derimot opp to plasser – til 10. plass; Amerikanerne forblir lederne.

xxx

Magda Linette tapte mot den tsjekkiske tennisspilleren Tereza Martincova i andre runde (1/8-finale) av WTA-turneringen på gress i Nottingham med 2:6, 6:7 (3:7).

xxx

De regjerende Stanley Cup-hockeyspillerne Tampa Bay Lightning beseiret New York Rangers 4-1 på sin egen bane for andre på rad NHL East Conference Finals tirsdag. Stillingen i konkurransen til fire seire – 2-2.

xxx

Kacper Sierakowski kom til 1/12-finalen i EM i bueskyting i München i den klassiske bueskytingskonkurransen, mens Wioleta Myszor gikk videre til 1/16-finalen.