Home » Oversikt over idrettsarrangementer, torsdag 23. februar kl. 17.00

Oversikt over idrettsarrangementer, torsdag 23. februar kl. 17.00

by Erlend Loe

Her er en oppsummering av sportsnyhetene:

Svenske Jonna Sundlig og norske Johannes Klaebo vant finalen i den klassiske tekniske sprinten i ski-VM i Planica, Slovenia. Izabela Marcisz og Weronika Kaleta og Kamil Bury ble eliminert i kvartfinalen, og Monika Skinder samt Maciej Staręga og Sebastian Bryja kom seg ikke gjennom elimineringene.

xxx

På grunn av ryggsmerter vil ikke Dawid Kubacki delta i treningen til skihopperne som deltar i det nordiske ski-VM i Planica torsdag.

xxx

Amerikanske Cori «Coco» Gauff beseiret landsmannen Madison Keys 6-2, 7-5 til rivalen Iga Świątek i semifinalen i WTA 1000 hard-court-turneringen i Dubai (premiepott på $2,8 millioner). Den polske lederen på verdensrangeringen av tennisspillere trengte ikke å spille kvartfinale.

xxx

Som nummer én gikk Hubert Hurkacz videre til kvartfinalen i ATP innendørsturnering i Marseille (premiepenger 707,5 tusen EUR). I andre runde vant den polske tennisspilleren mot sveitseren Leandro Riedi 4:6, 6:3, 6:2. Neste rival blir svensken Mikael Ymer.

xxx

Signeringsseremonien av en felles uttalelse fra polske idrettsforbund om opprettholdelse av sportssanksjoner mot Russland og Hviterussland fant sted torsdag på Museum of Sports and Tourism i Warszawa. Stillingen ble støttet av sportsministre fra Polen, Ukraina, Litauen, Tsjekkia og Slovakia til stede under seremonien.

xxx

Fotballklubber fra Russland er fortsatt ikke i stand til å delta i konkurranser i regi av UEFA og FIFA, har en sveitsisk sivil domstol slått fast, og avviser den russiske sidens anke mot avgjørelsen fra domstolen for voldgift for sport (CAS).

xxx

Den colombianske rytteren Juan Sebastian Molano fra UAE Team Emirates-gruppen vant etappe 4 av UAE Tour-løpet i De forente arabiske emirater. EF Education-EasyPosts Łukasz Wiśniowski tok 22. plass. Belgiske Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) forble lederen.

xxx

New York Islanders vant sin tredje strake NHL-kamp med en 2-1 seier over Winnipeg Jets. Midt i tredje periode satte svensken Simon Holmström inn vinnermålet.

xxx

Kajetan Kajetanowicz (Skoda Fabia Rally2 Evo), den tredje føreren i fjorårets verdensmesterskap i WRC2-kategorien, starter årets sesong med tredje runde av syklusen – Rally Mexico, som arrangeres 16.-19. mars.