Home » Presseanmeldelse fra uken 23. april 2023. Hva skjedde i Goleniów. Se hvilke arrangementer du gikk glipp av

Presseanmeldelse fra uken 23. april 2023. Hva skjedde i Goleniów. Se hvilke arrangementer du gikk glipp av

by Erlend Loe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Goleniów, sjekk ut artiklene som andre lesere elsker å lese mellom 16. april og 22. april 2023 nå. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Husbrann i Maciejewo. Kampanjen for å hjelpe ofrene for brannen har startet?

Ukentlig oversikt: Goleniów, 23.04.2023. 04/16 – 22.04.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 En husbrann i Maciejewo. Kampanjen for å støtte ofrene har startet

Tragedien til fem familier i Maciejewo i Maszewo kommune. I løpet av timer hadde de mistet alt de eide. Taket på bygningen ble fullstendig ødelagt av brannen. Byens kriseledelsesansatte kom til stedet og sikret et alternativt sted for ofrene. Kampanjen for å støtte ofrene har startet.

📢 Skogen til minne om Johannes Paul II ble plantet nær Mięków

Sist fredag, i Mięków-området, sammen med de ansatte i Goleniów fengselsvesen, Goleniów State Fire Service, Goleniów Forest Inspectorate, barn og unge fra barneskolen i Krępsk og barneskolen nr. 2 i Goleniów, en skog ble lagt til minne om Johannes Paul II plantet. Totalt kom over 100 personer sammen.

📢 De skal utvikle stranden ved innsjøen Przybiernowskie

Den etterlengtede investeringen ved innsjøen Przybiernowo begynner sakte å bli en realitet. Etter det første mislykkede anbudet for valg av entreprenør for arbeidene, ble entreprenøren, selskapet EDA-KAR-BUD fra Stargard, valgt ut i det andre anbudet. Dette er en annen oppgave finansiert av det polske styringsfondet: Strategic Investment Program

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukepresse 23.04.2023: 16.04-22.04.2023 Goleniów: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Goleniów forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Slik lever Dariusz Kosiec fra «sanatoriet Miłość 5». Utsikten fra huset hans i Lillestrøm er fantastisk!

Den femte utgaven av TVP-showet «Sanatorium of Love», elsket av seerne, var full av uttrykksfulle deltakere. En av dem var Dariusz fra Szczecin. På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge for å jobbe. Man må innrømme at Dariusz Kosiec bor på et vakkert sted! Se selv – han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet!

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment