Home » Riot Games har bekreftet at League of Legends-spillet vil bli utviklet etter innfallene til Kinas Esports House

Riot Games har bekreftet at League of Legends-spillet vil bli utviklet etter innfallene til Kinas Esports House

by Thure Lindhardt

I et intervju med League of Legends-kringkasteren 12. oktober, forklarte skaperne av HuzzyGames hvorfor spillet er så raskt og hvorfor mesterne (karakterene) har lov til å forårsake så mye skade.

Ifølge HuzzyGames var Riot Games» reaksjon at kinesiske spillere liker dette spillets dynamiske og stil mest.

«Jeg liker ikke den ellevte sesongen av spillet fordi mesterne er for sterke i den. Etter min mening reduserer dette betydningen av ferdigheter og talent,» sa briten til Youtube.

«Riot Games fortalte meg at de snakker mye om det innendørs, men de må skreddersy spillet til det spillerne vil ha. De sier at spillestilen med høy aggresjon og høy skade er veldig populær blant kinesiske spillere.

«Det er derfor vi har så sterke mestere, og det er derfor ingenting vil endre seg i nær fremtid.»

HuzzyGames avslørte at dette møtet med League of Legends-påvirkere, hvorav få var invitert, var ment for å bli kjent med Riot Games og forstå hvorfor spillet er som det er.

Emnet spredte seg som ild i tørt gress på Reddit sosiale nettverk, der League of Legends-spillere aktivt ga uttrykk for at et slikt system ville være urettferdig for andre regioner.

Du kan høre dette emnet i følgende video fra 30 minutter siden:

VIDEO: JEG HAR BLITT INVITERET TIL ET RIOT DEV MØTE! Oppdateringer før sesong 2022 og utviklerspørsmål og svar! | League of Legends


You may also like

Leave a Comment