Home » Robert Lewandowskis agent jobber med overgangen. «Alt er mulig»

Robert Lewandowskis agent jobber med overgangen. «Alt er mulig»

by Erlend Loe

Lewandowski er dypt skuffet over oppførselen til Bayern München-tjenestemenn, som bare ønsker å forlenge kontrakten som går ut i 2023 med én sesong, og han er ikke klar til å fortsette å spille i München, hvor han vant alt. Det antydes også at polakken gjerne vil være med på prosjektet med å gjenoppbygge det store Barcelona og at hans prioritet er å spille i LaLiga.

Stemningen på Bayern-Lewandowski-linjen blir ikke bedre fordi Bayern ennå ikke har startet samtaler med polakken. Ifølge Sport BILD-reporter Tobias Altschafflt har «Lewy» ennå ikke tatt en avgjørelse. Derfor er «alt mulig». Ifølge Altschafflt er det kontakter mellom Barcelona og Lewandowski-siden, men det er fortsatt ingen konkrete forhandlinger.

Fabrizio Romano, på sin side, en av de mest kjente og effektive journalistene som spesialiserer seg på fotballoverføringer, sier Lewandowski er interessert i muligheten for en dag å spille i LaLiga og Barcelona bør holde fingeren på pulsen i denne situasjonen.

Utenfor Barcelona er Zahavi angivelig i uformelle samtaler med andre klubber. Dersom det ikke blir enighet mellom Bayern og polakken, ser det ut som om Lewandowski vil tvinge Bayern til å si farvel. Paris Saint-Germain og Manchester United sies også å holde øye med spissen.

Ifølge spanske journalister la Barcelona merke til Lewandowskis oppførsel og begynte for alvor å jobbe med overgangen, uten å vente på Erling Haalands endelige avgjørelse, som de også var seriøst interessert i. «Hvis nordmannen ikke bestemmer seg for å flytte til Camp Nou, vil Barca prøve en annen overgang. Robert Lewandowski er nærmest innen rekkevidde» – leser vi.

Nøkkelen til å forhandle med angriperen vår er en tilstrekkelig lang kontrakt. Barcelona vil foreslå en kontrakt som vil gjelde for tre til fire sesonger. Dette ville mest oppmuntret «Lewy» til å endre omgivelsene sine.

Det er verdt å huske på at polakkens nåværende kontrakt med Bayern løper til juni 2023, noe som betyr at du fortsatt må betale for overgangen hans for øyeblikket. München vil ikke selge sin beste snikskytter for mindre enn 65 millioner euro. Dette beløpet kan endres hvis en av Barca-spillerne drar til München som en del av flyttingen. Favoritten er Serginho Dest, hvis tjenester allerede var veldig interessert i de tyske mesterne.

Som «Sport» melder, støttes Lewandowskis overgang også av det faktum at den hvit-røde kapteinen «liker den nåværende Blaugrana-treneren Xavi Hernandez veldig godt». Den spanske treneren på sin side ønsker først og fremst å ha en spiller med mer enn 20 mål per sesong tilgjengelig. «Lewy» garanterer det.

***

Han kan være kanopadler eller arkitekt. Heldigvis for polsk journalistikk valgte han ingen av disse veiene. Imidlertid var sport en viktig del av livet hans. Så hva skjedde med å kreve større operasjon? – Du våkner på et tidspunkt når du har problemer med å knyte skoene fordi du ikke kan bøye deg godt ned fordi du har vokst noe foran deg – sier en annen gjest i podcasten «Im Schatten des Sports». Denne gangen, i rollen som en avhører, ikke en intervjuer, snakker Tomek Sekielski om de mest banebrytende øyeblikkene i livet hans, om arbeidsledighet og det å leve med avhengigheten av… adrenalin.

You may also like

Leave a Comment