Home » Sammendrag av spillet Lech – Puszcza (10. juni 2023)

Sammendrag av spillet Lech – Puszcza (10. juni 2023)

Vakre mål fra skudd fra lang hold fra Lech-spillerne var kampens høydepunkt i Poznan. «Kolejorz» beseiret Puszcza 4:1.

Kampen på Bułgarska Street hadde ennå ikke startet, og vertene var allerede i ledelsen. Adriel Ba Loua scoret målet etter en flott kamp fra Mikael Ishak, som returnerte til Wielkopolska-lagets start-XI etter over en måned ute. Et øyeblikk senere var det 1:1! På høyresiden viste Mateusz Cholewiak og Konrad Stępień flotte handlinger. Kamil Zapolnik omsatte innlegget sitt til mål etter en fatal feil fra Miha Blažić. For den rutinerte spilleren er det mål nummer 4 i toppligaen og det første siden august 2019, da han fortsatt spilte for Górnik Zabrze. Det var Niepołomice-lagets eneste skudd på mål i første del.

Link Lech – Puszcza: mål 1:0 (Ba Loua 2′) og 1:1 (Zapolnik 4′)

Kristoffer Velde burde ha scoret før pause, men han bommet på en kjempesjanse. Nordmannen var involvert i det andre målet til Lech da han flyttet handlingen frem på vingen, Jesper Karlström scoret et vakkert skudd fra distanse og Oliwier Zych måtte ta ballen ut av nettet for andre gang.

Forkortelse Lech – Puszcza: 2:1 (Karlström 43′)

Rett etter pause kom nok et fint langskudd, denne gangen fra Ishak, og 3-1 til det fartsfylte Poznań-laget. Det var målet for den 11. runden i Premier League!

Forkortelse Lech – Puszcza: 3:1 (Ishak 51′)

Antonio Milić scoret et mål i tillegg.

Forkortelse Lech – Puszcza: 4:1 (Milić 90+5′)

Laget fra Poznan har 20 poeng og jager lederen fra Wroclaw. Puszcza står igjen med en balanse på 9 poeng.

Lech Poznan – Puszcza Niepołomice 4:1 (2:1)

1:0 – Ba Loua, 2 min. (assistert av Ishak), 1:1 – Zapolnik, 4 min. (støttet av Stępień), 2:1– Karlström, 43, minutt (assist fra Ba Loua), 3:1 – Ishak, 51 min. (assist fra Velde), 4:1 – Milić, 90+5. (Header, assistert av Andersson)

LECH: Mrozek – Pereira, Blažić, Milić, Andersson – Ba Loua (73. Wilak), Karlstroem, Murawski, Marchwiński (73. Kwekweskiri) – Ishak (73. Szymczak), Velde. Trener John VAN DEN BROM.

VILLMARK: Zych – Stępień (46. Siemaszko), Craciun, Sołowiej, Yakuba – Cholewiak (72. Stec), Poczobut (55. Hajda), Serafin, Mesanović (55. Majchrzak), Pięczek – Zapolnik (82. Bartosz). Trener Tomasz TUŁACZ

Han var dommer Lukasz Kuzma (Białystok). Seere 26755. Gult kort Craicun (33. feil)

I bildet: Adriel Ba Loua er selvfølgelig en av heltene i fredagens kamp. Hans kolleger fortjener også anerkjennelsesord.
Foto Pawel Jaskolka / PressFocus

Huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss elektronisk. Selvfølgelig, fortsett å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

Etter de spennende fredagskampene i 11. runde av Ekstraklasa er det verdt å ta en titt på den nåværende tabellposisjonen. Selvsagt, enten du støtter et av lagene eller er en nøytral observatør, kan den nåværende rangeringen av lagene bringe mange overraskelser. Så se hvilke endringer som har skjedd i tabellen! (har inne)