Home » Sport Biznes Polska vil velge bransjelederne i 2022

Sport Biznes Polska vil velge bransjelederne i 2022

by Erlend Loe

Sport Biznes Polska Association er en organisasjon som forener representanter for sport og sportsvirksomhet, samt arrangøren av de viktigste bransjebegivenhetene. Den 15.-16. november arrangeres Sport Biznes Polska-kongressen i Warszawa igjen, akkompagnert av folkeavstemningen til SBP-ledere.

Ideen med folkeavstemningen er å velge ut og premiere personer som takket være sin karisma, kunnskap og erfaring har en reell innvirkning på utviklingen av sportsbransjen og sportsbransjen. Tittelen Leder for Sport Biznes Polska 2022 tildeles personer som er ekte entusiaster, som skiller seg ut for sitt mot og innovative tilnærming, fremmer beste praksis og inspirerer kolleger, noe som gjør at de kan være et forbilde for andre.

Łukasz Banaszak, administrerende direktør i SBP Association, forklarer hvor ideen til denne typen initiativ kom fra:

– Under SBP-gallaen, som finner sted i mars, anerkjenner vi selskaper som viser enestående prestasjoner, men som har spesifikke individer bak prestasjonene. Under arrangementet i november ønsker vi å vise det bokstavelige menneskelige ansiktet til sport og idrettsvirksomhet og anerkjenne mennesker som ofte vier hele livet til utviklingen av sport.

Hvem som helst kan nominere en kandidat til folkeavstemningen. Forutsetningen er at en bestemt person skal ha en funksjon direkte knyttet til administrasjon, utvikling og promotering av idretten i en av de 5 sektorene (idrettsorganisasjoner, idrettssponsorer, lokale myndigheter, idrettsinfrastruktur, eSportnæring) minst fra 2021. I tillegg skal hver søknad inneholde en begrunnelse som tar hensyn til enkelte kriterier.

Juryen vil velge vinnerne av Sport Biznes Polska 2022-ledertittelen blant de innsendte kandidatene.

– Som forbund kobler vi sammen hele bransjen, fra idrettsorganisasjoner til idrettssponsorer til kommunerepresentanter. Hver av disse gruppene har en annen spesifisitet, så vi vil ikke begrense oss til å velge én vinner, men blant alle de nominerte vil bare 40 motta tittelen Sport Biznes Polska 2022-leder – sier Klaudia Czarniecka, kommunikasjonssjef i SBP Association.

Kandidater til folkeavstemningen kan sendes inn frem til 13. oktober 2022 ved å bruke skjemaet som er tilgjengelig på arrangørens hjemmeside:

Den fullstendige listen over vinnere vil bli annonsert 15. november under den 4. Sport Biznes Polska-kongressen.

Følgende nettsteder er mediepartnere for folkeavstemningen Liderów Sport Biznes Polska 2022: WP SportoweFakty og Money.pl.

Pressemelding fra SBP

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

partnermateriale

You may also like

Leave a Comment