Home » SSD advarer: Provokasjoner og protester er ventet under hendelsene 16. februar

SSD advarer: Provokasjoner og protester er ventet under hendelsene 16. februar

by Erlend Loe

tam

Når det gjelder bukken, har det vært et spørsmål om oppmerksomhet for deg i lang tid, se at du ikke går i fengsel.

derav portrettet

> mening. Sier du at den litauiske nasjonen er en stripper og ærlig forkynner fra balkongen – en hemmelig patriot i 75 år?

Hvorfor, \\\\\\ … //////

Hvorfor, \\\\\\ ... ////// Portrett

satt ikke med Burokevičius og Jermalavičius i Linzborg med grybowska fordi de jobbet hånd i hånd for LSSR til slutten?____ KODE?

overvåkning

observasjonsportrett

Jeg påpekte med rette at det bare er ETT land i verden som har klassifisert KGB-byrået og arkivene, fordi i Hviterussland er KGB en analog av SSD og en arbeidsorganisasjon, det sier seg selv at informasjonen er hemmelig. Hva er det som er så mystisk at en pukkelpil og dens unge slaktekylling brølte at avsløring var en trussel mot nasjonal sikkerhet?

Mening.

Mening.  portrett

De gjenværende kommunistkuppene, stripperne eller barna deres protesterer. Doras Lietuvis vet hvem 16. februar er og når man skal protestere.

Jeg tror det.

Jeg tror det.  portrett

Bare to mangeårige kommunistiske provokatører. Hvorfor er de ikke bak murene ennå? Det er uheldig at dette demokratiet er slik at det må tåle det. Ikke brett eller smør det litauiske flagget over lang tid.

Pranas Rimas

Portrett av Pranas Rimas

16. februar – Feiring av 104-årsjubileet for gjenopprettingen av staten. I den vil vi minnes de heltene fra det litauiske rådet som opprettet og signerte loven om gjenoppbyggingen av republikken Litauen under omstendighetene til den globale uroen etter første verdenskrig. Her er underskriverne: Jonas Basanavičius, Kazimieras Bizauskas, Mykolas Biržiška, Saliamonas Banaitis, Pranas Dovydaitis, Steponas Kairys, Petras Klimas, Donatas Malinauskas, Vladas Mironas, Stanislovas Narutavičius, Alfonsas PetrulisŠ , Jonas Šmils Šmilas, Juraugius, S. Vailokaitis, Jonas Vileišis. La oss takke dem og de heroiske frivillige, krigerne til den gjenfødte hæren, som bare forsvarte friheten og uavhengigheten til det gjenfødte Litauen. Lenge leve Litauen i århundrer! God ferie, kjære landsmenn!

Prøv \\\\\ … /////

Portrett av provokasjon \\\\\ ... /////

vil prøve å provosere en hemmelig geit KGB.

kuproto lediggang

Knølhvalportrett

Til og med drittpukler … spekuler i hvor mange land som i all hemmelighet har KGB-agenter, fra NATO-land er det bare et Lanzberg-bandittregime, vel Hviterussland, men den hviterussiske KGB stoppet ikke

valzia

Valzia-portrett

Lenin skapte demokrati.

Å for en venn

o som skildrer portretter

å protestere, tross alt, lytwa er demokratisk, ikke dermo-kratine, eller kanskje tvert imot ???

kgbistai

kgbistai portrett

når du gir tilbake landet

overvåkning

observasjonsportrett

Det er DVI-land i verden som KGB-byrået klassifiserte, nemlig Litauen og Hviterussland. Det er ingenting å legge til.

Anonym

Anonymt portrett

Hvis du er en så modig ørn, hvorfor skriker du som «anonym»? Du er en skrikende feiging som ikke engang vet hva en høylytt frimurer er.

Anonym

Anonymt portrett

VSD skryter kun av slike advarsler. Forfølger og forakter sine innbyggere. Tjener en klan.

Advarsel til forvaltere:

Advarsel til overordnede: portrett

Arbeid, menn, avkledd! Kast disse jævlene i biler og ta dem til en søppelfylling. Ikke legg igjen noen BAUBLIS!

Vel ir

Vel, det er et portrett

Vel, hva annet vil KGB skrive – pressen …

far

Watts portrett

Totale tapere som protesterte den dagen. Skam.

advarer

Advarer mot et portrett

Varsle lokalsamfunnene? Hvem tjener Litauen?

jeg er enig

Jeg er enig i portrettet

VARGE VARGE …. hvordan går det med den 75 år gamle klassifiserte kgb-jorden.

Anonym

Anonymt portrett

Dette er vår nasjons høytid og ikke etterkommerne av KGB-narkomane som går i familien og vil ikke hindre vår uavhengighet for vår frihet. Vi bryter ikke grunnloven. Kaos hersker i landet vårt.

Kraft er diaré

Power Diaré Portrett

Så jeg er redd

Vanvittig konservativ

Vanvittig konservativt portrett

Jeg er enig… Veldig bra bilde som illustrerer situasjonen! Jeg vil definitivt ikke formidle at jeg anbefaler KGB å gå ut! Litauen er tross alt det eneste landet i verden der KGB-agenter ikke er offentliggjort, det eneste der KGB-medlemmer har klassifisert seg selv i 75 år :)))

Varge, Varge,

Varge, Varge, Portrett

som et regiment av pinseidioter og troll, lei av morgenens kommentarer. Trolig utlyste Kreml konkurransen om den høyeste kommentaren mot Litauen?

jeg tror

tenk portrett

Ingen forskjell mellom 1982 og 2022, samme KGB, samme regime, samme propaganda, forfølgelse og undertrykkelse.

SSD-esnykai — hvorfor er de gratis i Litauen den dag i dag

VSD-esnykai --- hvorfor det er et portrett i Litauen den dag i dag

Cadre og reserve KGBesnykai har blitt klassifisert i 30 år … ?? Hvorfor er deres bataljoner og barnebarn involvert i grunnlovsstridige og anti-statlige handlinger i Seimas, i regjeringen og ikke i varetekt??? Hva er den litauiske anti-regjeringsloven i regi av SSD?

det er forstått at SSD er en nasjon

Det sier seg selv at SSD advarer mot portrettet av nasjonen

å beskytte mot 75-årsdagen for 75-årsdagen for provokasjonene tatt til fange av KGB i Seimas, regjeringen og presidentskapet og provokasjonene organisert av presidentskapet, som har blitt kapret av KGB i 75 år; forsto jeg VSD på den måten??

OPAPA

OPAPA-portretter

DE HAR SINE FEIL, HVORDAN DE SÅS, VIL DE REAGERE

oversatt

oversatt portrett

KGB advarer – borgerlig-nasjonalistiske og anti-sovjetiske elementer iscenesetter provokasjoner og protester mot partiet, regjeringen og en venn….. hørt et sted 🙂

Anonym

Anonymt portrett

Hva synes du om det, plakatholder?

din

hennes portretter

SSD advarer, men hvorfor ikke se hva Litauen forårsaker milliarder i tap Det sluttet å transportere gjødsel fra Hviterussland, som er i konflikt med Kina

Troy

Troy-portrett

For meg var Veryga-karantenen en skikkelig konsentrasjonsleir. Hva gråter de kbistiske demonstrantene over her? Kanskje slappe av etter cellofan…

JEG TROR

TIKIU-portrett

Jeg hater å lese når det ikke er tre millioner mennesker i Litauen som teller spedbarnspasienter, pensjonerte skolebarn og alle de frisktenkende menneskene, at det er en hooligan foodist sammen med Paleckis og Grinevicius STREET MAT. Jeg forstår ikke hvorfor staten og statens lover og rettshåndhevelsestjenester har hittil brutt ned styrke og kraft «MUSKEL» for ERNÆRING

aldona

Portrett av Aldon

Han kom seg etter carauskiene og gresskaret, som gresskaret – han banet vei, han kjøpte pelsfrakkene, han brakte jareken til postkontoret … OV | GLEMME ?? På dette tidspunktet vil vi minne deg om hjemlandet, kjære, minne deg på sinnet til Veryga og Skvernel og den opprettede konsentrasjonsleiren med svært karantener.

>>> Klarsynt

 data-lazy-src=

For den klarsynte av det

Et portrett av den klarsynte

fra s. Folket i Karbauskis og Skvernelis hadde kommet seg, og disse forbeholdene svekket Litauen.

ikke se der, vsd

ikke bare der, vsd portrett

Når den degenererte hersker-chic gjør 16. februar til en fest for tilbedelse for snekkeren sin, er det en provokasjon!

Vel, hva skal du gjøre

Vel, hva skal du gjøre, portrett

Spam – fortsett med det!

Numanau

Numanau-portrett

Det vil sikkert bli protester, men ingen provokasjoner fra demonstrantene…

klarsynt

Synsk portrett

Der du ser plakaten i begynnelsen av artikkelen – jeg tror denne inskripsjonen er for Karbauskis, Uspaskich, Skvernelis og en vennegjeng. Jeg lurer på hvorfor disse personene på bildet ikke protesterte da Carbauskis-skytingen var ved makten? Husker du hva som ble skrevet i pressen om de «hengte mennene» i Seimas på den tiden?

Tfu sputum på munnen til en geit!!

Tfu sputum på munnen til en geit!!  portrett

Jeg ser at alle protestanter allerede roper ut pro-Kreml-agenter osv., men de største ødeleggerne av statsskap vil være på balkongen og pukkelryggspråk vil opprøre alle.

wow,

wow, portrett

og hva annet forventer du? Bare myndighetene lever nå et godt liv, og en falt geit fra balkongen kan drite folk. Den er full av lommene deres, og den dårlige slutten når ikke lenger slutten.

You may also like

Leave a Comment