Home » Statsministeren har varslet ytterligere restriksjoner. «Det tok mer tid enn vi trodde»

Statsministeren har varslet ytterligere restriksjoner. «Det tok mer tid enn vi trodde»

by Thure Lindhardt

Se videoen
Kina, koronavirushemmeligheter og konspirasjonsteorier. «Du må tilbake til 2002»

«Den gangen (12. mars 2020) visste vi ikke at denne krisen ville vare et år. Det tok mer tid enn vi forestilte oss, men vi må fortsatt holde på litt» – appellerte Solberg til nordmennene.

Koronavirus. Norge har varslet innføring av nye restriksjoner

Statsministeren husket at noen av dem Kommuner, i likhet med landets hovedstad, Oslo, har allerede innført svært strenge restriksjoner, andre lokale myndigheter vil sette dem på plass. — Før vi løsner den og til slutt løfter den, må vi trolig innføre ytterligere strenge nasjonale tiltak, varslet Solberg.

Norge. Oslo stengt på grunn av økning i koronasmitte

Norge er et land som har en av de laveste ratene for koronavirusinfeksjon, men har nylig sett en økning i antall tilfeller forårsaket av forekomsten av. forårsaket Ny Koronavirusvarianter. Den britiske varianten, som antas å være mer smittsom, vil snart dominere.

Frykt for den tredje bølgen

3821 ble konfirmert i Norge forrige uke saker Koronavirus. Totalt 74.827 mennesker har blitt syke i landet siden pandemien startet, og 636 har dødd.

Moskva, Russland.«WSJ»: Russiske tjenester sprer feilinformasjon om vestlige vaksiner

premier 12. mars 2020 kunngjorde Solberg nedleggelse av klubben. Til sommeren ble restriksjonene lettet, og da begynte antallet infeksjoner å stige igjen, blant annet takket være cruiseskip som seilte i de norske fjordene. Høydepunktet for den andre bølgen fant sted i januar i år. Antallet nye infeksjoner falt etter innføringen av strenge restriksjoner, inkludert stenging av grenser for vikarer fra utlandet. Til tross for restriksjonene på plass, har en oppadgående trend blitt observert siden begynnelsen av februar, noe som kan innlede den tredje bølgen av pandemien. (PAP)

zys / ap /

Coronavirus: all aktuell informasjon og anbefalinger også gov.pl.

You may also like

Leave a Comment