Home » Stavgang til 33 km fra Bytów. Ideer til en idrettsdag helgen 26.-27. februar

Stavgang til 33 km fra Bytów. Ideer til en idrettsdag helgen 26.-27. februar

by Erlend Loe

Leter du etter nye stavgang-ruter i nærheten av Bytów? Sammen med Traseo har vi utarbeidet noen forslag til deg for neste uke (fra 26. februar). Hvis din første Nordic Walking nærmer seg, ikke start på mandag. På fridagen har du tid til å temme teknikken. Her er våre forslag til stavgang i Bytów-området. For denne uken fant vi stier opptil 33 km fra byen. Sjekk dem ut og fortell meg hvordan du likte det.

Nordic walking stier nær Bytów

I samarbeid med Traseo har vi utarbeidet 3 stavgangeruter opptil 33 km fra Bytów. Sjekk om banen anbefalt av andre Traseo-brukere også er interessant for deg.

Før du reiser, sjekk hvordan været blir i Bytów.

Lørdag 26. februar skal det ifølge værmeldingen være nan °C. Det er 20 % sjanse for regn. Ifølge gjeldende værmelding vil det være 6 °C på dagens varmeste øyeblikk søndag 27. februar. Det skal ikke regne.

🌲🌤️ Trasa Nordic Walking: Golebia Gora

 • Vanskelighetsgrad: 1
 • Distanse: 2,76 km
 • Varighet av turen: 46 minutter
 • Høyde: 25 m
 • Totale stigninger: 57 m
 • Total nedstigning: 56 moh

Bytow anbefaler stavgang-ruten til innbyggerne i Bytów

En natursti som fører gjennom blandet furuskog og naturreservatet «Gołębia Góra» – dette er et av de vakreste hjørnene av landskapsparken Słupia Valley. På veien kan du blant annet se trær som er mer enn to hundre år gamle. Stien går også langs et fragment av Słupia-dalen og når elven. Langs ruten er det syv tavler med beskrivelser av de mest interessante natur- og landskapsattraksjonene.

tilgang til stien

Følger vi veien fra Bytów til Lębork, vil vi etter 11 km nå grensen til reservatet. Skiltet festet til ruten viser oss en grussti til skogvokterbua i Miedzierza, hvor naturstien begynner; Vi kan også la bilen stå der. Ikke-motoriserte personer kan komme dit med PKS-buss: bussholdeplassen er på Gołębia Góra, overfor veien som fører til skogvokterhytta.
Navigere


Vil været være bra for fotturer?

 • Vanskelighetsgrad: 2
 • Distanse: 42,54 km
 • Vandringens varighet: 29 timer og 22 minutter.
 • Høyde: 101 m
 • Totale stigninger: 1.487 moh
 • Total nedstigning: 1.524 moh

GR3city anbefaler en rute for stavgangere fra Bytów

Det tok oss to dager å dekke Zaborski-stien. Bak oss ligger en fottur på mer enn førti kilometer gjennom de mest pittoreske kriker og kroker i Zaborski landskapspark. Langs veien mange interessante naturlige steder, inkludert steinsirkler og gravhauger, smaragdgrønne innsjøer og den fortryllende Kulawa-dalen. Det er absolutt et flott sted for en aktiv ferie for hele familien!

Kjennetegn på stien og severdigheter på ruten vår:

På tur langs Zaborski-stien ble vi kjent med mange naturlige og historiske kuriositeter. På veien så vi steinsirkler, graver og kistegraver og i Leśno den eldste trekirken i Gdańsk-Pommern fra midten av 1600-tallet. Fordelen med stien er dens enestående natur- og landskapsverdier. Det meste av stien går gjennom skogsområder, de mest avsidesliggende stedene i Zaborski Landscape Park, inkludert naturreservatene «Dolina Kulawy» og «Nawionek». De er relatert til karbonathabitatene i Kulawa River-dalen og 1800-tallets vanningssystem i Kulawa River-engene. Den delen av ruten fra Laska til Drzewicz som krysser dalen til Ribbon Lakes med Nawionek Lobelia Lake og Charcoal Lakes: Zmarłe, Gardliczno Duże og Płęsno er ekstremt attraktiv. Det var også landsbyer og bygder på ruten vår hvor vi fra tid til annen kunne fylle på forsyninger.
Navigere


Dette kan være nyttig for stavgang

reklamemateriell for partnere

 • Vanskelighetsgrad: 1
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter.
 • Høyde: 49 m
 • Totale stigninger: 370 m
 • Total nedstigning: 365 moh

GR3city anbefaler en rute for stavgangere fra Bytów

Hovedmålet for vår siste tur var Kulawa-dalen. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Naturen fullføres av krystallklare innsjøer og den slyngende Kulava-elven. Hvis du vil gå rundt dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid lagt til noen flere attraksjoner, inkludert de vakre Lobelia-sjøene.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den på en ganske bred makadamvei, på den andre – på en lite brukt skogsvei, noe som sikkert kan være et problem hvis vi vil reise med barn i barnevogn. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du ta en nærmere titt på hele vanningssystemet til de lokale høymyrene og utvide kunnskapen om fredete planter.

Lobelia Lakes:

95% av alle lobelia-innsjøer i vårt land er i Pommern. Slike innsjøer finnes i tillegg til Polen også i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De befinner seg i forsenkninger i terrenget; Utløp, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved Lobelia-innsjøene er: sur reaksjon, lite salt, lite mat, klart vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til Lobelia-sjøen, som er et beskyttet område, så bading er dessverre forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en klar himmel og passende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker turkis fargetone. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via merkede lokale naturstier og Zaborski-turstien.
Navigere


Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter cruiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser, og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du har muligheten til å i tillegg redigere en bestemt rute. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Sjekk ut alle Traseo-mulighetene, installer appen og gå på veien!

Video

You may also like

Leave a Comment