Home » Stepler: Gjør mange steg og få belønninger

Stepler: Gjør mange steg og få belønninger

by Erlend Loe

Den svenske applikasjonen Stepler fungerer på det polske markedet og fremmer trafikk. Trinnene som tas konverteres til poeng, som deretter kan konverteres til belønninger: rabatter, gavekort eller et langsiktig og gratis abonnement på BookBeat.

leilighet stepler Den ble opprettet som svar på det økende samfunnsproblemet med stillesittende livsstil, spesielt under en pandemi. målet ditt var Mobilisere folk til fysisk aktivitet. Virkningsmekanismen her er veldig enkel og basert på Vinner priser for oppnådde resultater. Applikasjonen teller trinn og konverterer dem til poeng som kan løses inn for produkter, rabatter eller tjenester fra partnere, inkludert selskaper som: BookBeat, LYKO, ICIW, JAYS, EGMONT og Albert.

For øyeblikket brukes Stepler-applikasjonen generelt 1,6 millioner mennesker i Sverige, Norge, Tyskland og Polen. Forskning fra utviklere viser at Stepler-brukere har begynt å bevege seg 20 % mer.

Pandemien og nedstengningene som er på plass har endret gamle vaner og skapt nye. Å jobbe hjemmefra betydde at våre daglige aktiviteter var begrenset til bygda eller nabolaget vi bor i, snarere enn byen som den pleide å være. Som et resultat beveger vi oss mindre og mindre, noe som gir dårligere helse, velvære, høyere forekomst av sykdommer, inkludert kroniske sykdommer, og andre sykdommer. Økonomisk sett medfører dette enorme tap for statsbudsjettet og medisinske utgifter i milliardklassen.

– sa Filip Syta, Country Manager Stepler i Polen

stepler skjermer

Vil Stepler overbevise polakkene?

I løpet av sin 3-måneders tilstedeværelse i Polen fikk applikasjonen mye over 400 000 brukeresom fortsetter å vokse. Belønnings- og bonussystemet viser seg å være en effektiv måte å endre vaner og utvikle nye, sunnere.

Systemet med å belønne brukere for deres innsats og vilje til å endre dagens livsstil til en bedre og sunnere, trenger etter vår mening ikke være basert på spektakulært dyre premier. Vi ønsker å gi deg helse, bedre velvære og immaterielle ting og verdier som inspirerer, underholder, utvider horisonten din og gjør fritiden din med venner eller familie morsommere. Stepler-appen tilbyr flerdimensjonale fordeler. Vi kan se at det er mer sannsynlig at brukere liker noe de legger ned arbeidet sitt i – i tilfellet med Stepler, drar de og blir belønnet.

– Lagt til Filip Syta

Å være fysisk aktiv og utvide horisonten ved å lytte til lydbøker går bokstavelig talt hånd i hånd. Takket være Stepler klarte vi å nå folk med tilbudet vårt som absolutt har tid til å bruke tjenesten vår. De første resultatene har definitivt overgått forventningene våre, noe som gjør oss veldig glade.

– sa Paulina Sawicki, Country Manager Polen, BookBeat

Stepler-appen er tilgjengelig for nedlasting i butikker google play (Android) jeg app Store (iOS) i Sverige, Norge, Tyskland og i Polen.

Se: Med Autopay betaler du for tanking i Tyskland. Og når i Polen?

Se: Vil Twitter endelig klare det? En etterlengtet endring er nært forestående

Fotokilde: Shutterstock, pressemateriale

Tekstkilde: pressemateriell

You may also like

Leave a Comment