Home » Storm etter oppførselen til nordmennene. De tok av til tross for positive tester

Storm etter oppførselen til nordmennene. De tok av til tross for positive tester

by Erlend Loe


Getty Images / Kevin Voigt / DeFodi Images / Bildet fra venstre til høyre: Tarjei Boe og Johannes Boe

Piotr Bobakowski


Etter verdenscupkonkurransen tilsto Johannes Thingnes Boe og Tarjei Boe uventet overfor kameraet at de konkurrerte til tross for trusselen om koronavirussmitte.

Johannes Boe og broren Tarjei Boe dominerte verdenscupen i skiskyting i Tsjekkia i Nowe Mest na Morave. Representantene for Norge i jakten på lørdag ga ikke sine konkurrenter en sjanse og tok første- og andreplassen (mer HER).

Etter rennet brøt det ut en veritabel storm i norske medier. Det viste seg at de berømte brødrene deltok i konkurransen med … positive resultater av tester for koronavirus!

– Vi vet egentlig ikke hva som skjer. Det har vært usikkerhet siden i morges. Jeg tok tre tester i morges. To resultater var positive og ett negativt. Kanskje det er det første stadiet av infeksjon. Jeg må hjem og ta en test til, skjøt Johannes Boe inn i TV2-kameraet.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams strålende kreasjon. fansen begeistret

– Vi frykter det verste. Men om morgenen følte vi oss normale, så vi bestemte oss for å starte. Vi får se hva som skjer i kveld,» la Tarjei Boe til, som også hadde to (av tre) positive tester.

På spørsmål fra en journalist om de ikke var redde for å smitte noen, svarte Johannes Boe: «Vi prøvde å holde avstand til alle blant folk. Så jeg tror det er best når jeg kommer hjem.

Skiskytterstjernenes oppførsel ble kritisert av Ole Einar Bjoerndalen, den mest suksessrike konkurrenten i disiplinens historie.

– Jeg er skeptisk til at man har positivt og negativt prøvesvar og så er man i gang. At de våget å ta en risiko?! Jeg ville aldri våget meg selv. Det er viktig å ta vare på helsen din, dette er en prioritet. Jeg tror det de gjør er risikabelt.

Se:
Den fantastiske formen til nordmennene. Pol uten poeng
Hvis du vil holde deg oppdatert på sport, abonner på den daglige delen av de viktigste nyhetene. Bruk vår chatbot med et klikk HER.

You may also like

Leave a Comment