Home » Th.Johaug og N.van der Poel melder om gullboksing ved OL i Beijing og forlater profesjonell idrett

Th.Johaug og N.van der Poel melder om gullboksing ved OL i Beijing og forlater profesjonell idrett

by Erlend Loe

Tittel norsk skiløper 33 år gammel Therese Johaug har varslet at hun legger opp etter denne sesongen som idrettsutøver.

«5. mars 2011 vant den første runden i verdensmesterskapet på hjemmebane. 5. mars 2022 på hjemmebane planlegger jeg å starte på nytt. Jeg vil ikke at denne reisen skal ta slutt, men alt nærmer seg slutten. Jeg tror det er på tide for meg å vie til andre aktiviteter i stedet for bare å fokusere på ski.

Krigen i Ukraina kan få mange til å føle seg verdiløse. Mitt hjerte er med folket i Ukraina som nå kjemper for frihet.

Samtidig gleder jeg meg til min siste hjemmestart med nasjonalflagget. «Jeg er takknemlig for alt denne sporten har gitt meg», skrev Johaug på sin Instagram-konto.

Norge har vunnet ikke mindre enn 3 gull ved OL i Beijing. Det var det mest suksessrike spillet i karrieren hennes. Th.Johaug har vunnet totalt 14 VM-gull og hennes strålende karriere har blitt litt overskygget av dopingskandalen.

Det ser ut til at vi ikke vinner 2 gullmedaljer på høyeste nivå i Beijing. Nilso van der Poelio. Den svenske skøytestjernen er bare 25 år gammel, men går av med pensjon etter denne sesongen, ifølge det svenske nyhetsbyrået TT. Det sies at N. van der Poel fortsatt skal delta i verdensmesterskapet og sluttfasen av verdenscuppen og senere skate bare for sin egen fornøyelse uten å sette nye verdensrekorder.

info@sportas.lt

Gjengivelse av informasjon fra nyhetsportalen sportas.lt i media og på nettsider uten skriftlig tillatelse er forbudt.

You may also like

Leave a Comment