Home » Therese Johaug: Mitt nye liv er fester, moro og mye vin

Therese Johaug: Mitt nye liv er fester, moro og mye vin

by Erlend Loe

Nordmannen var blant annet å se i Monaco, St. Tropez og Ibiza i sommer, hvor hun spilte i anerkjente klubber. Bilder fra disse arrangementene publiseres på sosiale medier.

SE OGSÅ: Olympisk mester i snowboard deltok på boksetrening. Og hun angret!

– Jeg byttet ut isotoniske drinker med rosevin, som er mye bedre, og nå spiller jeg som om jeg er 18 år. Jeg tar igjen tapene fordi jeg ikke kunne feste da jeg var yngre. Det var kun trening, treningsleir og konkurranser. Nå opplever jeg friheten til en tenåring – sa den 34 år gamle løperen.

Hun lot som hun ville bli mor snart, men avtalte med samboeren om at det tidligst skulle skje om to år – først måtte hun «flippe ut». «Å drikke mye vin hver dag er uforenlig med graviditet,» forklarte hun.

Nå er hun ferdig med boken sin, som skal ut i oktober, og har annonsert at den vil avsløre alle detaljene om sportslivet og viktigst av alt, dopingskandalen i 2016 som førte til en 18-måneders diskvalifikasjon.

Han skriver den sammen med den kjente NRK-TV-journalisten Anders Skjaerdingstad, som har spesialisert seg på langrenn, og ifølge Gydendall forlag blir den en høsthit.

En norsk kvinne har råd til en slik ferie hvor hun ikke sparer på noe fordi hun er en av de rikeste kvinnene i Norge og hun fortsatt er på toppen av listen over de best betalte norske idrettsutøverne.

Ifølge Norges halvoffentlige skattekontor tjente Johaug 5,7 millioner kroner (2,7 millioner zloty) i 2021 og hennes nettoformue er 54 millioner kroner (25 millioner zloty).

Dette er imidlertid estimerte tall og er grovt undervurdert da Nettoinntekt beregnes først etter fradrag av alle godtgjørelser, tap og lån og eiendom er eiendommens skattemessige verdi og kan til og med være mange ganger større. Så er det aksjer, fond og selskaper.

Nordmannen har flere av dem, blant annet sportsklær for kvinner, som siden 2012 har blitt produsert under hennes eget merke «Johaug». Boken vil gi henne ytterligere flere millioner kroner.

Løperen avsluttet karrieren i mars. I løpet av livet vant hun seks olympiske medaljer, inkludert fire gull-, sølv- og bronsemedaljer. Hun er 14 ganger verdensmester. Hun vant verdenscupen tre ganger sammenlagt og noterte 80 individuelle seire.

Yu, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment