Home » Tragedie i Norge. Sportsmann ettersøkt i tre måneder er død

Tragedie i Norge. Sportsmann ettersøkt i tre måneder er død

by Erlend Loe

Et dystert scenario har gått i oppfyllelse. Eivind Sporaland, en norsk skiskytter som har vært etterlyst i tre måneder, er funnet død.

Dagbladet fortalte om Sporalands forsvinning i mars. Skiskytteren ble sist sett 19. mars forlate hjemmet sitt på Lillehammer etter å ha pratet med faren. Siden den gang har han ikke vist noen tegn til liv.

SE OGSÅ: Den finske skiskytteren scoret nivå med en sulten bjørn

Sporaland var etterlyst av familie, politi og en stor gruppe frivillige. Skiskytterens bil og mobiltelefon ble raskt funnet, men det ble ikke utøveren selv. De pårørende til 22-åringen trodde til det siste at han ville komme trygt hjem. Dessverre tyder alt på at det verste tilfellet har skjedd. Politiet har funnet liket av en mann som samsvarer med beskrivelsen av skiskytteren.

– Politiet fikk informasjon fra en turist om at han hadde lagt merke til noe som liknet på en liggende mann like ved utsiktspunktet Balbergkampen. Politiet fant liket av en mann i blå jakke og røde sko på det angitte stedet, sier Ragnhild Ouren, en av tjenestemennene som er involvert i søket.

Politiet bekreftet ikke at liket tilhørte Eivind Sporaland, og legger til at de vil gi definitive opplysninger etter obduksjonen, men norske medier er sikre på at det var skiskytteren. På dagen for forsvinningen var 22-åringen iført blå jakke og røde sko, og utøverens bil og mobiltelefon ble funnet i nærheten av utsiktspunktet.

Den første nyheten er at Sporalands død skjedde uten involvering av tredjepart. Tjenestemenn mener det sannsynligvis var en ulykke.

RI, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment