Home » Tyrkia knuste Gibraltar, Norge holdt i sjakk av Latvia

Tyrkia knuste Gibraltar, Norge holdt i sjakk av Latvia

by Thure Lindhardt

Før turen fra Nederland til Montenegro denne lørdagskvelden (20.45) var det ytterligere to kamper i gruppe G i VM-kvalifiseringen 2022: Tyrkia (3., 15 p.) mottok Gibraltar (6., 0 p.) , mens Norge (2., 17 poeng) ønsket Latvia velkommen (5., 5 poeng). Tyrkerne tok raskt kontroll over kampen og åpnet målet i det 11. minutt takket være Aktürkoglu (1-0, 11.). Noen minutter senere ble Olivero utvist, og gir gibraltarerne 10 til 11 (22.). Kort før pause ga Dervisoglu Tyrkia to mål (2-0, 38.), deretter en brakke (3-0, 41.). Tyrkerne forverret resultatet i andre omgang med Demiral (4-0, 65.), Dursun (5-0, 81.) og Muldur (6-0, 85.).

Hva følger etter denne annonsen

I det andre møtet returnerte de to lagene rygg mot rygg til garderoben ved pause (0-0) til tross for en åpenbar dominans av nordmennene (70 % ballbesittelse ved pause). En overmakt som fortsatte i andre omgang, men det var først på slutten av oppgjøret at Norge ifølge Elyounoussi fikk utnyttet overtaket før videoassistenten grep inn og til slutt reddet målet til offsideposisjon (80.). Med denne trekningen ser nordmennene Tyrkia tilbake på toppen av tabellen med 19 poeng før de møter Nederland på tirsdag (20.45). Tyrkerne vil bevege seg rundt på Montenegro-gressplenen (20.45).