Home » UEFA har kommet til enighet med russerne. Shakhtar Attacks: We’re Angry Football

UEFA har kommet til enighet med russerne. Shakhtar Attacks: We’re Angry Football

by Erlend Loe

Shakhtar Donetsk gikk til gruppe F Champions Leaguehvor han kjemper om opprykk med RB Leipzig, Celtic Glasgow og Real Madrid. Ukrainerne sørget for en stor overraskelse i første runde, og slo Leipzig 4-1. Etter dette møtet mistet Domenico Tedesco jobben i Tyskland og Marco Rose tok plassen hans. Shakhtar ønsket å spille LM-spill med United24-plattformlogoen på skjortene sine, men UEFA var ikke enig, og forklarte reglene og det faktum at denne organisasjonen er knyttet til politikk.

se videoen
Koka, Dżem og en avtale på €75 millioner med Real. Lewandowski «gikk, løp fordi han hater å gå»

Shakhtar er rasende over UEFAs avgjørelse. Det handler om å selge rettighetene til Russland. «Vi krever ekskludering»

Shakhtar Donetsk har funnet ut at UEFA har solgt rettighetene til årets utgavekamper til Russian TV Match TV (eid av Gazprom). Champions League. Shakhtars daglige leder Serhiy Palkin bestemte seg for å reagere og uttrykke klubbens innvending mot denne UEFA-avgjørelsen. «Vi er sinte for det. Angriperens land må isoleres så mye som mulig. Ikke bare motsetter vi oss at russiske lag deltar i europeiske konkurranser, men vi krever også at de ekskluderes fra alle konkurranser, inkludert de under UEFA og FIFA. «- informerer Palkin.

«Verdens idrettssamfunn må endelig forene seg om denne saken og ekskludere Russland fra alle organisasjoner og blokkere samarbeidet med sponsorer. Spesielt i forhold til salg av TV-rettigheter,» la generaldirektøren for Shakhtar Donetsk til i en uttalelse til portalen WP SportoweFakty. For øyeblikket har ikke UEFA reagert på kunngjøringen fra Donetsk-klubben.

Shakhtar Donetsk skal spille nok en gruppespillkamp i Champions League mot Glasgows Celtic Legia stadion Warszawa. Hvis ingenting endres, vil møtet finne sted onsdag 14. september kl 18:45. Man skal ikke utelukke scenariet at kampen, akkurat som andre sportsbegivenheter i Storbritannia, blir permanent utsatt etter dronning Elizabeth IIs død.

You may also like

Leave a Comment