Home » Usømmelige forslag. 19-åringen oppdaget hva som «gjør» populariteten til tennis på tennistoppmøtet.

Usømmelige forslag. 19-åringen oppdaget hva som «gjør» populariteten til tennis på tennistoppmøtet.

by Erlend Loe

I midten av september vant den oppsiktsvekkende 19-åringen US Open, og slo nordmannen Casper Ruud i finalen 6-4, 2-6, 7-6 (1), 6-3. Takket være denne seieren ble spanjolen den yngste lederen i historien til ATP-rangeringen. Men denne suksessen når ikke den unge mesteren.

se videoen
Ny Iga Świątek. Men Djokovic og ikke Nadal? [Sport.pl LIVE]

— Det vil ta flere uker. Alcaraz om suksessen i US Open

– Jeg har ikke hatt tid til å stoppe opp, tenke på det og absorbere den nye opplevelsen. Tross alt er det mange spillere som spiller for det samme som deg – understreket Carlos Alcaraz på det spanske showet «El Hormiguero». Han la til at han var spent i finalen i New York-turneringen, som i alle tidligere kamper. – Jeg er sjelden nervøs, men jeg kjente nervene i denne kampen.

ATP nr. 1-rangeringen bemerket at til tross for at hun vant en så stor turnering, var hun «ganske god til» å håndtere berømmelse og den plutselige økningen i popularitet. – Jeg har alltid vært en normal person. Hvis jeg vil gå en tur, går jeg ut. Det er sant, jeg kan ikke gjøre alt og eksponerer meg for mye. Imidlertid vil jeg forbli den samme gutten som jeg var og vil like det jeg gjør.

God pris i restauranten og uraffinerte nyheter. Fordeler og ulemper med å være på toppen ifølge Carlos Alcaraz

Den 19 år gamle spanjolen avslørte en anekdote i «El Hormiguero» om en middag med sine kjære etter å ha vunnet US Open. – Vi dro på en restaurant hvor en venn jeg møtte et år tidligere jobbet. De behandlet oss veldig bra der og jeg fikk en veldig god pris, som jeg selvfølgelig betalte.

Alcaraz ble også spurt om han hadde mottatt meldinger på sosiale medier med «uanstendige forslag» etter sin siste triumf. 19-åringen tenkte på svaret et øyeblikk og svarte til slutt «Ja» med et smil om munnen.

For mer informasjon, se Gazeta.pl

You may also like

Leave a Comment