Home » VeChain forplikter seg til bærekraft og utnevner Antonio Senatore, tidligere sjef for global blokkjedeteknologi i Deloitte, som teknologisjef for FNs bærekraftsmål (SDG)

VeChain forplikter seg til bærekraft og utnevner Antonio Senatore, tidligere sjef for global blokkjedeteknologi i Deloitte, som teknologisjef for FNs bærekraftsmål (SDG)

by Thure Lindhardt
Klasse i: Vitenskap og teknologi, kryptovalutaer
Emner: Kunngjøring – Human Resources, ESG

SINGAPORE, 10. november 2021 / PRNewswire / – Per oktober 2018, VeChain det første Digital Carbon Ecosystem-prosjektet startet, hvis åpningsseremoni fant sted under vitnesbyrd fra Hans Majestet Kong Harald V og Hans Majestet Dronning Sonja av Norge. Siden den gang har VeChain Foundation jobbet med en rekke CO2-relaterte prosjekter i EU og Kina, og gitt bedrifter blokkjedebaserte bærekraftsløsninger. Som en av de mest miljøvennlige offentlige blokkjeder, er VeChainThor forpliktet til å hjelpe selskaper og myndigheter over hele verden med å oppnå bærekraftsmålene (SDGs) effektivt, raskt og billig.

I jakten på denne visjonen og oppdraget er vi glade for å kunngjøre at Mr. Antonio Senator offisielt sluttet seg til VeChain Foundation som Chief Technology Officer for SDGs, med det umiddelbare målet å bygge VeChains tekniske styrke fokusert på å oppnå SDGs og relaterte økosystemer.

Antonio Senatore: Tidligere sjef for Global Blockchain Technology i Deloitte

I sin tidligere rolle som direktør for Global Blockchain Technology i Deloitte, har Antonio jobbet i en rådgivende kapasitet med VeChain Foundation siden 2018, og lansert hovednettet VeChainThor og flere løsninger innen NFT, digital bedriftsidentitet, forsyningskjede og sporbarhet. Hans erfaring og forståelse av teknologiene våre gjør Antonio til et uvurderlig tillegg til teamet.

Antonio ble med i VeChain og sa:

Jeg tror det er et naturlig skritt for meg å fortsette på min vei ved å være fullt engasjert i VeChain Foundation og fokusere på SDGene.

De 17 SDGene er kjernen i den globale implementeringsplanen for Sustainable Development Agenda, og jeg er stolt og lidenskapelig over å kunne bidra til disse målene takket være VeChain Foundation og dens teknologi.

Målet mitt vil være å tilby en plattform for organisasjoner og myndigheter for å spore, måle, vurdere og gjøre fremskritt mot disse målene. Å bruke VeChainThor, et blokkjedenettverk som spiller en viktig rolle i å levere applikasjoner knyttet til karbonutslipp og bærekraft, er den rette løsningen for meg. Den offentlige blokkjeden bidrar til å oppnå nivået av tillit og åpenhet som trengs for å møte globale forpliktelser til bærekraftig utviklingsmål og bruke pålitelige data for å drive meningsfull endring. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer.

I tillegg til sin nye rolle i SDG-arenaen, er Antonio for tiden midlertidig medlem av styringskomiteen og bidrar med sin omfattende kunnskap fra 19 års arbeid innen IT. Den dype forståelsen som Antonio de la Blockchain og business, sammen med sin enestående ekspertise og kunnskap på dette området, vil hjelpe VeChain å sette opp et gir for å nå bærekraftsmålene sine.

Om VeChain Foundation

VeChain Foundation ble grunnlagt i 2015 og har jobbet utrettelig for å bygge broer mellom blokkjedeteknologi og den virkelige verden. Utviklingen av VeChainThor fortsetter å akselerere og utvikle seg fra et konsortiumnettverk til en førsteklasses offentlig blokkjedeplattform som bruker en konsensus om bevis på autoritet og drar nytte av tekniske funksjoner, en styringsstruktur og en avansert økonomisk modell.

Som tilrettelegger for økosystemet er stiftelsens oppgave å styrke utbyggere og innovatører ved å utvikle verktøy som systematisk fjerner hindringer for adopsjon. Ved å utvikle en rekke innovative verktøy som multitasking-transaksjoner, gebyrdelegering og VeChain ToolChaintm, har VeChain betydelig redusert inngangsbarrierene for selskaper og utviklere.

VeChainThor har allerede brukt en rekke brukstilfeller som letter den daglige driften av mange selskaper og skaper nye verdier og effektivitet. I tillegg til sine sentrale strategiske partnere PwC og DNV, har VeChain jobbet med ledende selskaper som Walmart China, Bayer China, BMW Group, BYD Auto, PICC, Shanghai Gas, LVMH, DIG, ASI Group og mange andre.

For mer informasjon, inkludert utviklerverktøy / dokumenter og stiftelsesstipend, vennligst besøk: www.vechain.org

Foto –https://mma.prnewswire.com/media/1683064/VeChain_Antonio_Senatore.jpg
Logo –https://mma.prnewswire.com/media/738221/VeChain_Logo.jpg

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

19. november 2021

BigDigital, Inc. (Bit Digital eller The Company), et New York-basert bitcoin-gruveselskap, har annonsert en oppdatering angående sin (uverifiserte) bitcoin-produksjon og gruvedrift for tredje gang.

19. november 2021

Nodle, et av de største økosystemene for tilkoblede enheter i verden, kunngjorde i dag sin deltakelse i tidenes første Polkadot-automatauksjon og crowdloan. Nodle tilbyr infrastruktur, …

19. november 2021

Ettersom inflasjonen øker og presset på rentene øker risikoen, har BMO Economics gitt ut en rapport for å hjelpe investorer med å tilpasse seg dette miljøet. Vi fortsetter å tro at…

18. november 2021

NiftifyLimited LLC, den altomfattende NFT-plattformen, har annonsert salget av sine $ NIFT-tokens med BitMartet MEXC kryptovalutabørser. Niftify vil gi et første byttetilbud (IEO) med BitMart og en åpen stemmeperiode …

18. november 2021

Det populære sosiale og kryptovaluta-handelsnettverket Bingbon har fullført sin totale restrukturering og endret navn til BingX. Lanseringen av dette nye merket følger en periode med betydelig vekst …

18. november 2021

OKEx, et av de ledende økosystemene for handel med DeFi og kryptovaluta, annonserte i dag en total vekst i handelsvolum på 308 % det siste året. OKExs totale handelsvolum for alle eiendeler som er oppført …

Pressemelding sendt 10. november 2021 kl. 15.11 og distribuert av:

You may also like

Leave a Comment