Home » Videospill: eFootball 2022 er dårlig taklet med sin forferdelige grafikk og null gameplay

Videospill: eFootball 2022 er dårlig taklet med sin forferdelige grafikk og null gameplay

by Thure Lindhardt

«Katastrofale». «Et av de verste spillene i historien». Det minste vi kan si er at internettbrukere ikke er vennlige på sosiale nettverk. Utgitt av Konami denne torsdagen, «eFootball 2022», er det siste tilskuddet til franchisen tidligere kalt Pro Evolution Soccer enstemmig … mot ham. Totalt mislykket grafikk og mange feil får skylden på tampen av Fifa 2022-utgivelsen av American Electronic Arts, deres hovedkonkurrent siden 1995.

Denne nye fargen skulle «markere en ny æra i virtuell fotball,» sa den japanske utgiveren, som tok en vending ved å distribuere den «gratis å spille», spesielt på nye generasjons konsoller og snart på smarttelefoner. I tillegg til grafikken ble det funnet et stort antall feil i spillets animasjon.

Det er bare én spillmodus og bare ni køller. Spillere passerer dem under kontakt. Under den portugisiske hymnen har noen blitt … gjennomsiktige mens andre går på skøyter på gresset. Kort sagt forstår vi skuffelsen til stamgjestene som raskt avslørte følelsene sine på sosiale nettverk. Det er faktisk vanskelig å se den minste likhet med stjernene til rundballen som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Raphaël Varane. Berørte spillere vil sette pris på det …

«Det ser ut til at Konami ga ut spillet uten å forsikre seg om at det oppfylte noen av de grunnleggende kvalitetskriteriene,» sa AFP Serkan Toto fra det Tokyo-baserte analysefirmaet Kantan Games. Jeg har prøvd det, og det er virkelig en parodi på en fotballkamp. Det er så grotesk, spillingen er så uutholdelig dårlig at jeg tror alle på Konami visste at det ikke kom til å fungere. Alle som vil kjempe mot Fifa kan ikke presentere et slikt produkt. Det er som å tilby en McDonald’s-meny og prøve å konkurrere med en Michelin-restaurant.

Likevel, ifølge Mr. Toto, som ikke lenger er en spøk, var endringen til den gratis modellen fortsatt en god avgjørelse, fordi «de siste årene har FIFA hatt mye mer suksess» og Konami «måtte gjøre noe radikalt».

Til tross for en dårlig start (9 % positive meninger på Steam-plattformen), kan eFootball fortsatt bli en suksess, sier David Gibson i konsulentfirmaet Astris Advisory: «Det er mye som skal rettes, men det kan repareres. Men vi må ta noen tøffe avgjørelser, «som» å stoppe spillet midlertidig «i» seks til tolv måneder «. «Vi aksepterer (kommentarene) som vi har mottatt og vil prøve å gjøre forbedringer,» svarte den japanske gruppen i en uttalelse som ble offentliggjort fredag.

You may also like

Leave a Comment