Home » videospillet for en dag uten ende, men uten en groundhog-fest

videospillet for en dag uten ende, men uten en groundhog-fest

by Thure Lindhardt

Du er Colt og du våkner opp på en mystisk strand, Blackreef, etter et mareritt der du blir dødelig knivstukket av en kvinne. En drøm som virker veldig ekte. Amnesiac, du har ingen erindring om hvordan eller hvorfor du befinner deg på denne øde stranden uten muslinger eller krepsdyr.

Drømmemorderen din Julianna frisker opp hukommelsen din med en innskutt radio. Som dem er du en Assassin. Da oppdager du det utenkelige: du er fanget i en tidssprang at du må bryte under straffen for å leve en forferdelig endeløs dag uten Groundhog Day for distraksjon.

Blackreef er faktisk befolket av sosiopater som beskytter denne løkken. For å nå målene dine må du riste mekanismene og drepe de åtte karakterene som styrer øya. Vær forsiktig, du må spille den tynn (trigger).

Du kan tilegne deg eksepsjonelle ferdigheter i form av moduler (telekinese, usynlighet, teleportering …). Den grunnleggende er evnen til å gjenopplive to ganger etter døden. Du vil også samle ferdigheter fra fiendenes tyvegods.

I dette gal tidsoppdrag, utstyrer du deg gradvis med våpen. Først er det bare en machete, så er det på pistoler, lyddempere, maskingevær, hagler, med granater og muligheten til å hacke sikkerhetstårn. Dette gir dybde til spillbarheten, på toppen av det også infiltrasjon. Våpnene og ferdighetene dine vil gå tapt hver gang du dør med mindre du «infuserer» dem for å gjøre dem til en permanent del av spillet ditt. arsenal.

Alle sin egen stil

Kampene er dynamiske og flotte ulike tilnærminger, et merke hos utgiveren Bethesda, som vi har sett i de siste spillene, som f.eks bytte eller serien Vanæret. Hemmelig eller ansikt til ansikt, feller og triks, alle må lage sin egen stil.

Etter hvert som spillet skrider frem, øker kompleksiteten til den tidsmessige tråden. Å dø er en del av læringsreisen. Fordelen med å være i en tidssprang er at du drar nytte av erfaringen du har fått i løpet av situasjonene.

Når lydsporet er ganske uunnværlig og ingen uforglemmelig grafikk For den nye generasjonen konsoller berømmer vi det bemerkelsesverdige arbeidet til de franske stemmene, estetikken på 60-70-tallet og kvaliteten på forholdet som forener Colt og Julianna, antihelteprovokasjon og endeløs krangling til slutten.

Redaktørens notat: 16/20.

På PlayStation 5 og PC. € 49,90. Fra 18 år.

Arkane, det franske studioet som skiller seg ut!

Teamet bak Death loop er fransk: Arcane Studios. Et selskap grunnlagt i Lyon i 1999 av tidligere ansatte i Electronic Arts og Atari. Etter å ha jobbet på BioShock 2 I 2010 kjøpte hun med seg stripene sine i 2012 og 2016 Vanæret 1 og 2 deretter bytte (2017) og romvesenene hans i en romstasjon i 2032. Vi skylder ham også de to siste Wolfenstein asimutert. Et studio som utmerker seg i skytespillet gjennom konstant forskning på scenario, univers og estetikk.

You may also like

Leave a Comment