Home » Annonsering uten filter – hva annet vil overraske deg i 2022?

Annonsering uten filter – hva annet vil overraske deg i 2022?

by Thure Lindhardt

God Bilde mer enn halve arbeidet

Apropos endringer: I. Budginė starter med ett og kanskje det viktigste aspektet – bildet. «Vi stemmer etter klærne – vi følger etter sinnet « det er også flott for reklame, sier hun.

Designløsninger endres også hvert år. Så, for å ligge et skritt foran, er det nødvendig å ta vare på logoen din, nettsteddesign, sosial nettverksstil og visuell identitetsfornyelse. Årets designvalg lover lyst, dristig, til og med modig, og til tider veldig lekent og innbydende å gå tilbake i tid.

Hvis du vil se ekstraordinær og litt rotete ut, glem de vanlige formene og symmetrien – rebell! For de som leter etter et nostalgisk bilde, er detaljer fra psykedelisk kunst eller retro 90-tallsretro perfekte. Hvis du vil ha mer luksus eller uttrykksevne, må du velge glass, krystallmotiver eller uttrykksfullhet «Godteriemballasje« Farger – nye designtrender er navngitt av en reklamespesialist.

INGEN REDIGERING

Når vi snakker om endringer i sosiale nettverk, nevner I. Budginė nesten den største sensasjonen – det vil være mulig å se mer naturlighet i dem enn vi var vant til før.

I lang tid var sosialt rom stedet hvor vi så en litt forvrengt virkelighet – polerte bilder med perfekte kropper, ansikter, smil … Alt er så bra at det ikke engang forventes, så forbrukerne savnet vissheten som ikke sitter fast i skjønnhet standarder.

I fjor fulgte Norge andres eksempel i kampen mot misbruk av prosessutstyr.

Så velkommen til virkeligheten – «Ingen redigering» er den nye innholdstrenden i år.

Jokio grønn klesvask

I følge I. Budginė er ikke et merkes sosiale ansvar og ønsket om å overbevise forbrukeren det samme.

Og det beviser BÆREKRAFT perfekt. Ordet er glorifisert på etiketter i form av økologiske produkter som står i butikkhyllene. Imidlertid viser det seg ofte at et flott salgsfremmende knep som tiltrekker seg flere forbrukere og fremmer salg – grønn klesvask (grønn løgn). En investering i reklame og vakker emballasje som skjuler et ordinært produkt som ikke skader naturen eller vårt velvære, sier I. Budginė.

Bærekraft blir i økende grad observert gjennom et forstørrelsesglass og verdien må underbygges av fakta, som bruk av miljøvennlige materialer, og bærekraftsdata må inkluderes i spesialrapporter.

Virtuell forankring av virkeligheten i sosiale medier

En av de stadig viktigere endringene i markedsføringsløsninger er virtuell virkelighet, som har vært mye brukt i spill og underholdning en stund. I. Budginė sier at denne trenden kan bidra betydelig til mer effektiv og autentisk annonsering – markedsførere kan bruke den til å implementere ekstraordinære posisjoneringsstrategier.

I det virkelige liv er spill vanedannende, morsomme og vanedannende, så Geimifisering er en metode som brukes som del av en markedsstrategi for å øke kundelojalitet, merkekjennskap og salg, sier den kreative lederen.

Målet med spillmetoden i markedsføring er å tvinge brukeren til å dykke ned i deres behov og bli belønnet for å gjøre det. Et eksempel på en slik belønning kan være gratis frakt eller en gave etter et kjøp for et bestemt beløp.

På en måte tvinger det forbrukeren til å krysse en viss terskel, som om han tar risiko, men føler seg som en vinner og blir belønnet for det.

Video markedsføring en ledende form for effektivt innhold

Inesa Budginė legger merke til at markedsføringstrendene endrer seg hvert år – hold deg alltid på toppen – innholdet. Han styrer i år igjen fullstendig, og minner ham om at retningen på forbrukerens reise avhenger av ham.

Spesialisten sier at videoinnhold er vanskelig å peke på som en ny trend for 2022, men merkevarer må bruke det mer effektivt for å oppnå suksess og anerkjennelse i markedet.

Den kreative direktøren identifiserer hvorfor videoformatet anses som en av de mest effektive måtene å lage innhold på. Etter hennes mening øker videoer forbrukernes engasjement, har større innvirkning på beslutninger, gjør informasjon mer minneverdig og er mer overbevisende når det gjelder å vise frem et produktmerke.

Annonsespesialisten understreker at hovedformene for video i 2022 vil være live og korte videoer – livestreaming på sosiale nettverk vil tvinge deg til å se videoen tre ganger lenger. Ikke bare skaper dette interesse, men frykten for å gå glipp av viktige nyheter som du ikke visste når bo sendingen er ikke lagret, sier I. Budginė.

Hun konstaterer at korte innlegg som Only Tok eller Instagram Reels blir enda mer populære på sosiale medier, som på grunn av deres lekenhet, dynamikk og attraktivitet blir en stadig viktigere og mer effektiv form for annonseinnhold.

Målbevisst Markedsføring for influensa

Den kreative direktøren er overbevist om at reklame i 2022 ikke vil være uten influensa. Det er ikke for ingenting at de kalles opinionsledere som har virkelig stor innflytelse på forbrukernes beslutninger.

Påvirkningen fra mikro-influencers forventes å øke i år gitt deres mindre, men mer lojale publikum.

Det vil også bli mer fokus på effektiviteten av annonsering, noe som gjør det stadig vanskeligere for forbrukere å fange og beholde oppmerksomheten, noe som fører til høyere investeringer i kvaliteten på innholdet.

Ifølge I. Budginė må influencere følge ONLINE-strategien – for å være tilgjengelig til enhver tid dersom forbrukeren har spørsmål om merkevaren eller produktet, derfor må opinionsledere ha nok kunnskap om det.

Merkevarer vil også søke langsiktige samarbeid for å produsere effektive, merkbare resultater. Fra inntrykk til merkevarekommunikasjon, vil influencere måtte spille en rolle, ifølge den kreative direktøren.

Flink Personalisering og data

I 2022 vil merkevarer tilby forbrukere enda flere muligheter til å engasjere seg ved å implementere markedsføringstrender som passer deres individuelle behov.

Personalisering vil ikke være begrenset til annonsering – den vil finne mer anvendelse innen e-handel, innhold i sosiale medier og kundeservice.

I. Budginė råder imidlertid til at du ikke bør overdrive – overdreven personligheter kan skremme forbrukere. Sørg derfor for at informasjonen du oppgir ikke overskrider grensene for personlig sikkerhet. På dette tidspunktet er det veldig viktig å holde balansen mellom veldig personlig og personlig markedsføring.

Gjennom en mer detaljert analyse av dataene kan du finne ut hvor nær du er kunden og komme med forslag som er relevante for dem, slik at de trenger å få mer oppmerksomhet i år. Ved å nøye spore brukerens reise, se hva de er interessert i og hvor de fortsatt er i tvil, kan du tilby dem mer individuell verdi og en vellykket opplevelse.

You may also like

Leave a Comment