Home » Bednareks mål med Arsenal. Ronaldos hat-trick

Bednareks mål med Arsenal. Ronaldos hat-trick

by Erlend Loe

Bednarek, som spilte hele kampen, traff Gunners-nettet i det 44. minutt. Han strålte med et kraftig skudd etter en pasning fra Norges representant Mohamed Elyounoussi. Dette er den polske forsvarsspillerens fjerde mål denne sesongen i Premier League.

Det endte Southampton FCs dystre løp – tapte fem og uavgjort en i de siste seks kampene (inkludert en i FA-cupen). På tabellen rykket han opp til 12. plass – 39 poeng.

Derimot ligger Arsenal, som det er tredje tap på rad for, på sjetteplass – 54 poeng.

Gårsdagens Premier League-helt var Cristiano Ronaldo. Portugiseren minnet blant annet om hans store ferdigheter. Den 12. mars scoret han tre mål mot Tottenham Hotspur. Nå har han produsert en lignende bragd mot bunnplasserte Norwich City, og scoret det 50. hat-tricket i sin klubbkarriere.

Cristiano Ronaldo viste en flott kamp i går mot Norwich City (3:2). (Foto: Jan Krueger / Getty Images)

Den 37 år gamle MU-spilleren fant nettet i det syvende, 32. og 76. minutt da han satte scoringen. Han har scoret 15 mål denne sesongen i Premier League, hvor de røde djevlene rykket opp til femte (54).

Den portugisiske fotballspilleren har scoret hele 810 mål i sin klubb- og landslagskarriere – han jobber mot verdensrekord. Ronaldos merittliste består av 450 mål for Real Madrid, 139 for Manchester United, 101 for Juventus, fem for Sporting Lisboa og 115 for det portugisiske landslaget.

Norwich-spillere har svart på Old Trafford med mål fra Kieran Dowell og Finn Teem Pukki. Fra det 74. minutt spilte Przemysław Płatheta for gjestene (21 poeng), som er på randen av nedrykk til mesterskapet.

Brighton, tiende uten Jakub Moder, som pådro seg en alvorlig kneskade, beseiret Tottenham Hotspur på fjerdeplass 1-0 hjemme.