Home » Bielsko-Biala. Super-Nowa – Nyheter – Bridgespillere fra V LO i sekulær form

Bielsko-Biala. Super-Nowa – Nyheter – Bridgespillere fra V LO i sekulær form

by Erlend Loe

25.08.2023 21:44:39 UM Bielsko-Biała 806


En stor suksess for elevene ved den 5. ungdomsskolen i Bielsko-Biała under verdensmesterskapet i juniorlag i bridge

En stor suksess for elevene ved 5. ungdomsskole i Bielsko-Biała ved verdensmesterskapet for juniorlag i bridgesport. Disse fant sted fra 31. juli til 7. august i Veldhoven, Nederland. På det polske juniorlandslaget besto ett av parene av studenter fra V LO Bielsko-Biała, som representerte fargene til BSBS Olimpijczyk Bielsko-Biała – Magdalena Kapała og Milena Gryzło.

Begynnelsen av konkurransen var vanskelig for de hvit-røde, men juniorene avsluttet den fem dager lange kvalifiseringskonkurransen på en femteplass, og kvalifiserte seg dermed til kvartfinalen. Rivalene hennes der var engelskmennene, men de utgjorde ikke en eneste trussel for de unge polakkene under 56-håndsspillet. I semifinalen møtte en av favorittene – nordmennene – mot de fartsfylte polakkene. Men også her viste det seg at lagets beste form kom i forventet øyeblikk, nemlig i kampene som avgjorde medaljene. Norge ble knust og måtte kjempe om bronse. I mellomtiden bør jentene våre møte Frankrike i den avgjørende duellen. Denne duellen var allerede veldig balansert og ledelsen skiftet hender flere ganger. Til slutt vant Polen 101:92.

– Med tanke på våre jenters alder (16 og 17) og mindre enn to års spilleerfaring, bør bare det å vinne en plass på landslaget sammen med mye mer erfarne kolleger sees på som en fantastisk prestasjon. På denne bakgrunn er det en utrolig suksess å vinne mesterskapstitlene for Milena og Magda! Det at jentene taklet utfordringen både fysisk og mentalt, at de passet perfekt inn i det erfarne laget, kompletterte det perfekt og støttet sine eldre og allerede utmerkede venner gjør at de fortjener stor applaus og anerkjennende ord, sier trener Adrian Bakalarz. – Vi ønsker jentene det nederlandske gullet er starten på deres store bridgekarrierer. Og for andre VLO-studenter og spillere fra forbundet bør det være en inspirasjon til hardt, solid arbeid som kan føre til toppen – la han til.


Kopiering av materiale er tillatt forutsatt kildeangivelse: www.super-nova.pl

You may also like

Leave a Comment