Home » Conference League: Bodoe / Glimt-spillere er svært etterspurt etter utenlandske klubber

Conference League: Bodoe / Glimt-spillere er svært etterspurt etter utenlandske klubber

by Thure Lindhardt

«Spillerne fra Bodø har blitt en het handelsvare for mange kjente klubber over natten, og det ser ut til at minst halvparten av laget skal til utlandet til vinteren», skrev dagbladet Verdens Gang.

Ifølge avisen kan klubben få flere millioner euro fra salget, som er en unik pengeinnsprøytning av en størrelsesorden man sjelden ser i Norge.

Utenlandske klubber er allerede interessert i totalt 12 spillere, hvorav kun ni vil gi klubben penger, da kontraktene til to norske representanter – Fredrik Bjoerkan og Marius Lode samt Amahl Pellegrino utløper ved sesongslutt og de kan flytte til andre klubber gratis.

Klubben kan få minst fire millioner euro for Patrik Berg og 10-12 for de andre. Med nok en god kamp i Roma kan det bli enda mer – beregnet «Verdens Gang».

Fotballagent Kevin Ingebrigtsen husket at han var der på kampdagen mot AS Roma i kampen mellom Rapid Vienna og Dinamo Zagreb. Plutselig var ikke agentene og speiderne tilstede på kampen fra hele Europa lenger interessert i disse to klubbene og spurte meg bare om Bodoe/Glimt. Interessen for denne klubben er enorm, og det spektakulære resultatet har allerede møtt stor oppslutning i europeisk fotball – understreket han.

Nå legger ikke de norske fotballspillerne skjul på at omkampen blir en mulighet for dem til å vise seg frem for agenter og klubber.

– Alle i laget vårt drømmer om å reise til utlandet og spille på landslaget. Vi vet at vi vil bli fulgt i neste kamp mot Roma og det blir som et «intervju» med en indikasjon på mulighetene – sa 23 år gamle Ola Solbakken, to målscorere i kampen mot Roma, som den nye storheten. talent i norsk fotball.

Trener Kjetil Knutsen har en ny årskontrakt med Bodoe-klubben, men har allerede fått en prestisjefylt og lukrativ jobb i Rosenborg Trondheim.

You may also like

Leave a Comment