Home » Den populære galvOK presenterer noe nytt – et brettspill!

Den populære galvOK presenterer noe nytt – et brettspill!

by Thure Lindhardt

Det kreative teamet i TV3 har jobbet hardt i flere måneder for at ideen endelig skal bli en realitet og at «galvOK» skal underholde fansen i et nytt format – som et brettspill – fra nå av.

«GalvOK»-prosjektet, som ble født under den første karantenen og kan spilles av på alle medieplattformer administrert av mediekonsernet TV3, fanget raskt folks hjerter. Multiplattform er viktig for de i dagens mediemarked. Ved å sette pris på kommunikasjon mellom seere og TV basert på toveiskommunikasjon, har vi gitt dem et valg. Etter hvert som spillet vokste i popularitet, åpnet «galvOK» en annen uprøvd plass, og takket være TV3s rike kreative team ble prosjektet til et brettspill. Vi prøver hele tiden å lytte til brukernes behov og finne en måte å møte dem på, så vi er sikre på at ikke bare spillet vil finne et sted med de største fansen, men det vil også være en fin måte å bruke penger på. familie og venner, sier Laura Blaževičiūtė, administrerende direktør i TV3.

Mindaugas Stasiulis, medlem av det kreative teamet, sier at ideen om brettspillet «galvOK» ble mottatt med applaus da vi sto opp. «Det er en virkelig flukt fra høstrutinen: Når du spør et familiemedlem eller en venn, «Hva gjør vi?», trekk dette brettspillet fra hylla og si: «Tenk»! Vi er ikke i tvil om at dette påvirker alle som liker å bruke tiden sin på en interessant og kreativ måte. Og jeg tror tusenvis av mennesker i desember vil bli glade for å finne en «galvOK»-boks under juletreet – han er overbevist.

Det kreative teamet legger ikke skjul på at så snart «galvOK» var på lufta, ble ideen raskt til et brettspill. Men for at ideen skulle bli en «kropp», måtte det kreative teamet gå gjennom en kjede full av forskjellige følelser. I følge Aistė Eidukaitytė er veien til den kreative prosessen lik den vi opplever når vi spiller forskjellige spill – stor entusiasme i begynnelsen, forvirring når den mislykkes, senere – ønsket om å overvinne utfordringer, og til slutt lykke når alt som ble prøvd oppfatter.

Uten å utvikle spillet glemte de sensitive medlemmene av TV3-teamet til og med sine faktiske, vanlige oppgaver og TV-formatet ble et flott utgangspunkt for alle med det nye «galvOK»-formatet.

«Ingenting har endret seg i konseptet til det populære TV-formatet – du må bare tilpasse spillet og finne kreative krydder. Jeg er fornøyd med partnerne våre – Terra Publica-forlaget hjalp til med å sette sammen spillmekanikken, og de dedikerte spørsmålsstillerne Linas Savickas og Šarūnas Ivaškevičius bidro i stor grad til å lage «oppmerksomme» spørsmål. Alt annet er et felles resultat, fordi vi sitter fast i kreativt arbeid uten posisjoner – sammen lette vi etter ideer og foredlet det vi først ville ha, sier Giedrė Karosaitė, som var med på å implementere spillet.

Og likevel … er det alltid lett å stille stadig skiftende og fascinerende spørsmål? En av utfordringene det kreative teamet møtte var at de måtte passe for både barn og voksne.

«Vi prøvde å holde motivene vridd slik at du ikke bare sådde tvil, men at du også fikk telefonen opp av lomma så raskt som mulig. googlenti. Jeg innrømmer – det var definitivt en rekke problemer som vi sjekket selv (smiler). Under den kreative prosessen var vi ganske selvkritiske og spurte oss selv om vi var i «garderoben», om vi var interessert i det vi visste, om det utløste diskusjoner eller om vi kunne velge riktig svar mens vi spilte som et lag , sier Dalia Kasinskaitė-Ivanauskienė.

Simona Riševičiūtė, medlem av det kreative teamet, gir et betydelig bidrag til utseendet til «galvOK» på skjermen.

«Vil alt være som det er på skjermen? Og ja og nei. I tillegg til hovedversjonen av reglene, spørsmål på kortene, vil det være mulig å velge en intelligent, digital bonus – etter å ha skannet QR-koden på kortet, vil Andrius Žiurauskas lese deg spørsmålet om spillet! Men jeg vil ikke avsløre alle hemmelighetene ennå – jeg foreslår bare at du tar spillet og spiller, «intrigerer hun.

Mer informasjon om brettspill og handelssteder – https://www.tv3.lt/galvok !

You may also like

Leave a Comment