Home » En av de største live-streamerne grunnlegger sitt eget spillstudio | esport

En av de største live-streamerne grunnlegger sitt eget spillstudio | esport

by Thure Lindhardt

Den nye utvikleren vil fokusere på flerspillerspill, men har en unik tilnærming. Spillene er utviklet sammen med en «utvalgt gruppe mega-influenser» som sammen gjør drømmespillet sitt til virkelighet. Spillene er etter stedet utviklet for PC og konsoller. Beahm søker en medarbeider som har mye erfaring i spillutviklingsverdenen. Stillingsannonsen gjør det klart at studioet fortsatt er i startfasen. Resten av laget er ennå ikke funnet.

DrDisrespect spiller nesten utelukkende skytespill og spesielt i battle royale-sjangeren. Etter all sannsynlighet vil studioet fokusere på spill med disse funksjonene.

Guy «DrDisrespect» Beahm er en av de beste live-streamerne i verden. Beahm vokste opp på strømmeplattformen Twitch, hvor han trakk til seg titusenvis av seere hver dag. I 2018 nådde returen 338 000 seere på samme tid etter en kort pause på grunn av personlige forhold. En rekord som han ikke har slått til i dag.

Men i juni i fjor ble Beahm drept av ukjente årsaker utestengt fra Twitch. Den 39 år gamle amerikaneren har strømmet på YouTube siden den gang. Der har stjernen nesten 3,5 millioner abonnenter og tiltrekker seg også titusener og noen ganger hundretusener av seere.

Sjekk ut våre esport-videoer:

You may also like

Leave a Comment