Home » Eneba introduserer: Årets største Black Friday-videospillsalg | esports hus

Eneba introduserer: Årets største Black Friday-videospillsalg | esports hus

by Thure Lindhardt

Vi starter salg med rabatter på utvalget av spill som har blitt kritikerrost av mer enn 50 og elsket av fans. Samtidig kan du fylle på dine virtuelle lommebøker med spillpoeng og gavekort, og abonnere eller fornye ditt utløpende konsolltjenestemedlemskap. Vel, med starten av Cyber​​​​​​​​​salget, vil vi legge til nye varer i de virtuelle hyllene. Ikke gå glipp av det!

Eneba Black Friday-salg finner sted her.

ENEBA-bilde /Eneba presenterer: Årets største videospillsalg – Black Friday – har allerede startet!

Hvilke spill er billigere å kjøpe?

På Enebas største rabatterte fredagssalg finner du ikke bare klassikerne og favorittspillene til spillerne, men også årets beste hits.

«FIFA 22» vil gjøre deg til den lyseste fotballstjernen. Erobre stadion ved å spille i karrieremodus og score mål i vennene dine. Bygg drømmelaget ditt i FIFA Ultimate Team-modus og bli en mester.

«Far Cry 6» tar deg til den tropiske øya Yaros, som El Presidente holder under en jernhånd. Du blir en gnist som vil tenne revolusjonens flamme. Spillet kombinerer de beste og allerede kjente elementene fra Far Cry-serien. Det er opp til deg å frigjøre Yara med myk bueskyting og machete-aksenter, eller sprenge det som passerer over gaten.

«Forza Horizon 5» tar deg til solfylte Mexico, hvor et fantastisk landskap ligger under hjulene på bilen din. Fordyp deg i den gylne sanden på stranden, den frodige jungelen, de smale gatene i latinamerikanske byer, motorveiene som strekker seg over hele landet, de snødekte fjellskråningene og veien gjennom en tykk sandstorm. Forza Horizon 5 er allerede det beste spillet på Xbox-plattformen, vil du bli med oss?

«Battlefield 2042» konkurrere i spektakulære kamper med 128 spillere. Portal-modus lar deg lage dine egne spilleregler ved å kombinere de beste elementene fra tidligere Battlefield-seriespill, og Hazard Zones dynamiske værforhold vil endre selve krigens regler.

Age of Empires IV vil glede elskere av sanntidsstrategi og historie. I spillet former og endrer du flyten i historien og kontrollerer historiske skikkelser som Joan of Arc eller Genghis Khan. Velg en av åtte sivilisasjoner og form menneskets historie med egne hender.

Dette er bare noen av spillene du finner på Enebas Black Friday Sale, siden det å liste opp alle spillene du kan kjøpe billigere vil ta noen flere sider.

Fyll på PSN-lommeboken

Sony oppfordrer alle PlayStation-spill til å kjøpes på deres PSN-plattform, som også vil inneholde et enormt Black Friday-salg. Spar enda mer med billigere PSN-gavekort. Betal mindre enn gavekortet ditt og gjør deg klar for Sonys Black Friday-salg i dag. Den kommende høytiden er en flott tid å spille på, og det store salget siste fredag ​​i november er en flott mulighet til å kjøpe eller fornye gavekort, spill.PSPlus«Medlemskap billigere!

Ikke gå glipp av et av årets største videospillsalg i Litauen. Fyll harddisken med spill, fyll konsoll-lommebøkene med billigere kort, og start Fortnite-sesongen med et nytt karakterutseende og en full V-Bucks-lommebok. Eneba Black Friday-salg Ikke gå glipp av det!

You may also like

Leave a Comment