Home » Erling Haaland ble buet av… barn

Erling Haaland ble buet av… barn

by Erlend Loe

Manchester City-spissen Erling Haaland har flyktet fra journalister etter lørdagens 2-1-tap mot Skottland i Oslo. Etter å ha ignorert de ventende barna, ble han buet av dem.

«Veien fra himmelen til helvete, som du kan se, kan være veldig kort», kommenterte de sinte mediene, som ikke fikk noen kommentar fra fotballspilleren som ikke dukket opp i mixed zone slik UEFA krever. Han gikk ut bakdøren og inn på parkeringsplassen.

SE OGSÅ: En sjokkerende situasjon med Cristiano Ronaldo! Viften løp inn på banen og gjorde det før alle andre (VIDEO)

Der, som den norske dagsavisen Verdens Gang beskriver det, «ventet dusinvis av entusiastiske barn på en autograf eller en selfie med idolet sitt, men Haaland bare vinket ham av gårde og gjemte seg på bussen – så kunne fløyter høres.»

Norges Fotballforbunds talsmann Morten Morisbak Skjoensberg innrømmet at Haaland hadde brutt UEFA-reglene, men var «vanskelig å holde under kontroll» og forsikret om at mediekontaktene ville bli bedre så snart som mulig.

Haaland satte inn ledelsen for dominerende Norge med straffe i det 61. minutt og ble byttet ut like etterpå.

«Hans avgang fra banen var avgjørende for skottene, de byttet kampen til angrep og scoret to mål i det 87. og 89. minutt,» kommenterte «Verdens Gang».

– Avskyen ble stående, og fløyten til barn, som normalt ikke lyver og ikke uttrykker sine sanne følelser, må ha vært pinlig for fotballspilleren, men han oppførte seg selv som et fornærmet barn, kommenterte Haaland oppførselen til svensken. daglig. Aftonbladet».

MC, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment