Home » Fabiańskis mål mot laget

Fabiańskis mål mot laget

«Młoty» startet sesongen veldig dårlig og lå sist før denne runden med null poeng og målrekord på 0-5. De var ikke mye bedre enn vertene på søndag, men de var heldige – det eneste målet kom i det 74. minutt da spanjolen Pablo Fornals slo Argentina-keeper Emiliano Martinez takket være en utilsiktet redning av den lokale forsvarsspilleren Ezra Konsa.

Konsa scoret tidligere selv, men målet hans ble ikke godkjent etter VAR-analyse. Dommerteamet slo fast at ballen hadde forlatt banen tidligere.

«Premier League er veldig tøft for øyeblikket, forskjellene mellom lagene er små, kampene er tøffe. Og det var tilfelle i dag. Enhver seier på bortebane er et godt resultat. Jeg vil foretrekke at folk utenfor klubben fokuserer på på det fokuset på hvor vellykket det har vært for oss de siste to og et halvt årene,» sa London-trener David Moyes.

Mens skotten endelig har grunn til optimisme, kan trener Steven Gerrard være bekymret. Aston Villa har også tapt tre av fire ligakamper denne sesongen, med ledere Arsenal London og Manchester City som deres kommende rivaler. Som om ikke det var nok ble lagsjefen, brasilianske Philippe Coutinho, skadet i andre omgang av gårsdagens kamp.

Aston Villa kom ikke til West Ham United… (Bilde: Getty Images)

«Jeg er veldig skuffet over resultatet. Vi har ikke nok poeng og jeg deler frustrasjonen til våre fans og spillere. Vi må handle raskt, vi kan ikke synes synd på oss selv, men vi kan forbedre oss så snart som mulig «, konkluderte Gerrard.

I en annen kamp på søndag spilte Wolverhampton Wanderers uavgjort 1-1 hjemme med Newcastle United, og slapp inn et mål i det 90. minutt. Tottenham Hotspur, derimot, beseiret nyinnkjøpte Nottingham Forest 2-0 borte for å rykke opp til tredjeplass med 10 poeng.

Tradisjonelt sett skuffet ikke Harry Kane, som scoret begge målene. Engelskmannen kunne ha fullført et hat-trick, men bommet på en straffe i det 56. minutt.

Det skjedde mye på de engelske banene lørdag. De fleste i Liverpool, hvor de røde tok sin første ligaseier for sesongen, og slo AFC Bournemouth 9-0 hjemme. Det binder Premier League-rekorden – et resultat vunnet to ganger av Manchester United (mot Ipswich Town og Southampton) og en gang av Leicester City (også mot Saints).

«Gi meg beskjed hvis du trenger å snakke…» sto det i en melding adressert til Bournemouth AFC på Southamptons offisielle Twitter-konto.

Interessant var det også i Manchester, hvor Crystal Palace ledet 2-0 mot City, men til slutt vant de engelske mesterne 4-2. Norges Erling Haaland viste det første hat-tricket i Storbritannia.

Citizens er nummer to på tabellen med 10 poeng. De neste plassene, også med 10 poeng, okkuperes av Tottenham og Brighton. Bare Arsenal London kan skilte med en full seiersrekke, og slo Fulham 2-1 i lørdagens derby.