Home » Fot PSG – PSG: Lukaku etterfølger til Mbappé?

Fot PSG – PSG: Lukaku etterfølger til Mbappé?

by Erlend Loe

Med Kylian Mbappés sannsynlige avgang på grunn av å slutte seg til Real Madrid ved slutten av kontrakten hans neste sommer, har Paris Saint-Germain gjort Erling Haaland til deres prioritet for å erstatte ham. Men klubben i hovedstaden favoriserer tilsynelatende ikke nordmannen, derav alternativet som heter Romelu Lukaku.

Hvis du lytter til lederne, er det klart at Paris Saint-Germain vil prøve å overbevise Kylian Mbappé til slutt. Den franske spissen nærmer seg slutten av kontrakten sin og virker fortsatt fast bestemt på å slutte seg til Real Madrid. Men hans overordnede vil garantert ikke gi opp spillet. Mens ledelsen på Ile-de-France venter på at denne såpeoperaen skal ta slutt, har de ikke råd til å satse alt på nummer 7. De nåværende Ligue 1-lederne må ha ryggen på ryggen og gjøre norske Erling Haaland til sin prioritet i tilfelle Kylian Mbappé slutter neste sommer.

Chelsea holder ikke Lukaku tilbake

Problemet er at Borussia Dortmund-spissen ikke virker tiltrukket av Paris Saint-Germain. Den med kallenavnet «Cyborg» ville vært mer interessert i Real Madrid og FC Barcelona i Spania. Kanskje grunnen til at pariserne leter etter et uventet alternativ. Ifølge opplysninger fra El Nacional er også Paris Saint-Germain interessert i Romelu Lukaku (28). Presidenten Nasser Al-Khelaïfi ville utarbeide et tilbud på 90 millioner euro for spissen som ikke ble valgt av Chelsea.

Faktisk kom belgieren seg i en vanskelig posisjon etter intervjuet med Sky Sport Italia, der han sa at han var misfornøyd med situasjonen og ivrig etter å finne Inter Milan før de siste årene av karrieren. The Blues, trukket mot Erling Haaland, ville derfor være klare til å slippe ham hvis de får tilbake en sum nær € 115 millioner som ble brukt på hans ankomst i fjor sommer. En fil som er mindre komplisert til å begynne med for Paris Saint-Germain, men som kan være mindre attraktiv gitt Romelu Lukakus blandede prestasjoner med Chelsea.

You may also like

Leave a Comment