Home » Frankrike ligger betydelig bak Norge i før-OL

Frankrike ligger betydelig bak Norge i før-OL

by Thure Lindhardt

«Du går ikke inn mer enn vanlig, det er vi som investerer mindre. Vi mangler aggressiviteten i alt». I første omgang mellom Frankrike og Norge var det akkurat slått av fløyta om at Grace Zaadi Deuna kom med en analyse som også ville være gyldig ved kampslutt.

Mens nordmennene så ut til å resitere integrerte spillfaser, så franskmennene ut til å være på lån i lang tid. At Olivier Krumbholz ikke offentliggjorde listen for OL før mandag, hjalp ikke Coralie Lassource, den nye kapteinen, og lagkameratene hennes til å komme seg løs. I begynnelsen av kampen så vi dem for trege til å angripe og for svake til å forsvare. De mistet også mange baller i den offensive fasen hvis de ikke traff motstandernes målvakter. Ledende i pausen med 11/17 hadde de vanskeligheter med å måle seg mot et lag som var synlig mer avansert i forberedelsene.

Krumbholz må ha presset stemmen sin

Olivier Krumbholz måtte bruke stemmen for å vekke troppene sine i andre periode. «Lys det opp! Vi lar oss fortsette å løpe. Selv om det er mindre organisert, vil vi kjempe», Vi kunne høre det på kanalen Teamet. Taktikeren hadde tydelig sett problemet. Selv i innbruddet klarte ikke spillerne hans å komme seg ut av mønstre som var for lette å lese for motstanderne, som den systematiske letingen etter dreiepunktet i angrep.

Bedre på slutten av spillet

Litt etter litt ble mange problemer løst. Alexandra Lacrabère har alltid vist veien. Og selv om målet ble scoret for Norge, forsøkte forsvaret til slutt å remobilisere slik at Cleopatra Autovermietungux kunne gjøre noe annet enn å gjenerobre ballen i nettet. Nederlaget er sikkert stort, men forberedelsene er langt fra over og maktovergangen vil ikke ta lang tid.

You may also like

Leave a Comment