Home » franskmennene taper stort for Norge i forberedelsene til Tokyo-OL

franskmennene taper stort for Norge i forberedelsene til Tokyo-OL

by Thure Lindhardt

Det franske damelaget tapte stort mot Norge (21.-30.) I den første forberedelseskampen til Tokyo-OL søndag kveld i Bayonne. Døtrene til Olivier Krumbholz, i trøbbel med den offensive planen, jaget hele tiden etter scoringen under en første misset handling mot den norske europamesteren, mer klinisk.

Ranet av Estelle Nze Minko, som ble bevart etter fotskaden på slutten av sesongen, Méline Nocandy, påvirket på låret, deretter raskt av Océane Sercien-Ugolin, offer for en ankelforstuing, laget Grâce Zaadi (7 mål) og Alexandra Lacrabère (3 mål i første omgang) prøvde å lede opprøret. Forfengelig.

Den endelige utbetalingen på ni mål er absolutt anekdotisk for den nye kapteinen Coralie Lassources lagkamerater som manglet presisjon i skudd, rytme og aggressivitet.

Stine Bredal Oftedal régale

På den annen side trengte ikke Nordiques, støttet av sin suverene leder Stine Bredal Oftedal (5 mål) i den første tredjedelen, å tvinge talentet sitt til å ta mål av Habs og fremstå mer enn noen gang som en favoritt til OL-gull . De to nasjonene som ikke er i samme gruppe kan bare møtes fra kvartfinalen.

Før konkurransen starter i Japan skal franskmennene spille ytterligere tre forberedelseskamper, mot Norge tirsdag, deretter mot Japan 19. juli og mot Montenegro to dager senere.

You may also like

Leave a Comment