Home » Haaland sjokkerte med et innlegg og satte fyr på sosiale medier. Tidligere en strålende fotballprestasjon

Det norske landslaget gamblet bort sjansene sine til opprykk til VM 2022 i Qatar foran sluttspillet i mars. Skandinavene avsluttet gruppespillene bak Nederland og Tyrkia. Derfor, på slutten av pausen, spilte landslagene en vennskapskamp med Armenia. Selv om det ikke er en veldig krevende rival, er det likevel veldig ubehagelig, som nordmennene med Erling Haaland i spissen har måttet finne ut av.

se videoen
Polen Sverige. Vi vurderer spillerne etter VM-kampen!

Norge med historisk resultat. Jakten på Haaland

Stale Solbakken-spillerne vant 9-0, deres høyeste seier på 30 år. Etter første omgang ledet de med fem mål, hvorav to ble scoret av Borussia Dortmund-spissen. Begge av spesiell skjønnhet. Haaland begynte først å score i det 24. minutt (de reduserte tiden til å score ni mål til 66 minutter). Nordmannen viste betydelige akrobatiske evner, og utnyttet en vertikal overheadpasning fra en av lagkameratene. Kampen minnet om mål av Zlatan Ibrahimovic.

Kampens andre mål ble scoret av nordmannen på overtid i første omgang, og nåden med dette skuddet var en flott, velrettet ball, som han lurte sine rivaler med. Dessverre kunne Haaland betalt for målet med en alvorlig skade. En armener som forsøkte å redde situasjonen gled inn i beinet til fotballspilleren. Haaland scoret, men etter treffet falt han i bakken og begynte å kollapse av smerte.

Et så brutalt spill burde ikke komme som en overraskelse, fordi representantene for Armenia organiserte en jakt på beina til den største stjernen til sine rivaler. Først fikk Arman Hovhannisyan rødt kort etter en felling på Haaland i det 18. minutt, deretter gult kort – Khoren Bayramyan. Det ble ikke flere stygge kort på Haaland, hovedsakelig fordi nordmannen ble byttet ut i pausen.

Haaland var et monster i første omgang. Han var fantastisk å se på, kommenterte lagvelger Stale Solbakken. «Jeg så skuffelsen i øynene hans da han fant ut at han ikke ville spille i andre omgang, noe som betydde at skadene ikke var alvorlige,» la han til.

For første gang på 16 år har de ikke rykket opp til VM. «De liker å gå på akkord»

Haalands gåtefulle inntreden som svar på medieangrep?

Akkurat nå har Haalanda 16 kamper og 13 mål på listen, og skruer opp en rekke på fem kamper med ett mål. Haaland får imidlertid kritikk i norske medier. Og ikke for holdning på banen. Det ble vist til at fotballspilleren kommer til og fra lagets treningsleirer med privatfly for å slippe å snakke med media om fremtiden.

Robert LewandowskiLewandowski spurte om Paulo Sousa. Reaksjonen hans taler for seg selv [WIDEO]

Hva sier Haaland om alt dette? «For noen år siden fikk jeg råd fra en bonde: la bena snakke og alt ordner seg. Jeg svarte: Ok og dro», skrev fotballspilleren i bakgrunnen, som satte fyr på sosiale medier. Det er ikke kjent om dette er et svar på journalisters påstander eller for å stoppe alle spekulasjoner om fremtiden hans.

Foreløpig returnerer imidlertid Haaland til Tyskland fra landslagsleiren. Hans Borussia Dortmund spiller mot RB Leipzig på lørdag.