Home » Haaland skrudde på disken. Den utrolige nordmannen slår til igjen [WIDEO] Pika ingen

Haaland skrudde på disken. Den utrolige nordmannen slår til igjen [WIDEO] Pika ingen

by Erlend Loe

Erling Haland stopper ikke denne sesongen. Han har allerede scoret 15 mål på ni kamper og er den soleklare toppscoreren i England Første liga. Han tapte igjen i lørdagens kamp mot Southampton keeper rivaler. City spilte også veldig bra som lag.

se videoen
En kandidat til VM, og her er amerikansk fotball

Erling Haaland gjør mirakler. Nordmannens 20. mål denne sesongen

Etter en times spill på Etihad Stadium ledet Manchester City 3-0 på Southampton, men Haaland var ikke opphavsmannen til noen av målene. Det endret seg i det 65. minutt da nordmannen slo Gavin Bazunu og scoret sitt 20. mål for sesongen.

Du kan finne flere artikler med lignende innhold på portalen Gazeta.pl.

Hvordan ble målet scoret? Joao Cancelo, Jack Grealish og Kevin DeBruyne stilte opp til venstre. De spilte ballen i trekanten. Belgieren spilte et fantastisk gjennomspill mellom Southampton-forsvarerne. Der ble hun snappet opp av Cancelo, som spilte rundt elleve meter fra mål, og Erling Haaland hadde ikke noe annet valg enn å avslutte aksjonen med et kraftig skudd fra bakken. Dermed får ikke den norske spissen en andre kamp uten mål.

Cristiano Ronaldo er redd. Det handler om trening med Erik ten Hag

Under målfeiringen la Haaland armene rundt Cancelo og rettet fingeren mot ham som for å erkjenne målet og takke portugiseren for et flott innlegg.

Etter en god kamp vant Manchester City til slutt 4-0 og hoppet til topps på tabellen. I tillegg til Haaland bidro også Joao Cancelo, Phil på målscorerlista foden og Riyadh mahrez. Pep Guardiolas menn har nå 23 poeng. De vil holde topplassen minst frem til søndag når Arsenal (21 poeng) tar imot Liverpool. I tilfelle en seier går Gunners tilbake til ledersetet.

Haaland er den ubestridte lederen på scoringsrankingen. For en fordel

I poengklassifiseringen utvidet Haaland ledelsen over sine forfølgere. Toer Harry Kane har scoret 7 mål denne sesongen, mer enn halvparten så mange som nordmannen. 22-åringen har scoret 15 mål, og det ser ut til at hans rivaler ikke vil kunne matche ham denne sesongen.

Erling HalandEn mann ville stoppe Haaland. «Jeg spilte mot Ronaldo Nazario. Han var annerledes.»

You may also like

Leave a Comment