Home » Hva blir nytt i 2022?

Hva blir nytt i 2022?

by Thure Lindhardt

Etter et utstyrsrikt år 2021 ser vi mot 2022 og snakker med deg om hva du kan forvente av trøyer og stegjern.

Etter et utstyrsrikt år 2021 ser vi mot 2022 og snakker med deg om hva du kan forvente av trøyer og stegjern.

EM for kvinner, verdenscup i Qatar midt på vinteren. I 2022 vil sportsnyhetene være rikholdige og utstyr vil åpenbart stå i sentrum. I tillegg til disse møtene venter de fleste fotballfans og stegjern-fans allerede spent på ulike utflukter.

Kipsta, leverandør av Ligue 1-ballen

Etter flere år med uhlsport, leverer Kipsta nå den offisielle fotballen til Ligue 1 og Ligue 2. Bak dette nye partnerskapet, som er så viktig for fotballmerket til Decathlon Group, ligger selvfølgelig ønsket om å bli kjent. Kipsta regnes som (altfor) ofte som et lavprismerke, og ønsker å bringe sin balldesignkunnskap frem i forgrunnen.

Fra 2022 til 2023 vil vi derfor møte Lionel Messi, Kylian Mbappé og alle de andre Ligue 1-stjernene i ballen oppfunnet av Kipsta og utviklet i merkets franske fabrikker.

Resirkulerte materialer i hjertet av produktlanseringer

Hvis du er interessert i utstyr, og spesielt fotballutstyr, har du uunngåelig lagt merke til at alle utstyrsprodusenter nå kommuniserer om tilstedeværelsen av resirkulerte materialer. Faktisk har de fleste satt seg som mål å redusere karbonavtrykket, og ansvarlig design brukes i økende grad for å gjøre dette.

Uten tvil bør den kommende sesongen 2022-2023 være en bekreftelse, og spesielt trøyene til de nasjonale valgene bør være vitne til denne omfattende endringen gjort av de ulike aktørene i markedet. Det gjenstår å se om alle vil spille, med nylig en klubb som Brentford annonserte at de ønsker å gjenbruke hjemmedrakten sin neste sesong, mens Napoli har brukt ikke mindre enn ti drakter på tre måneder.

En ny Predator for adidas?

Siden den ble sett på banen i en kamuflert versjon, er ikke utgivelsen av en ny Predator lenger en overraskelse. Allerede testet av de fleste av seriens ambassadører, kan den nye iterasjonen av adidas» ikoniske silo lande i første kvartal 2022.

Faktisk, hvis vi skal tro de siste lanseringene av merket med de tre stripene, tyder alt på en utgivelse mellom januar og mars av denne nye modellen, som ser ut til å være differensiert fra Predator Freak ved en endring i tekstur og lettelse. Vi vil selvfølgelig være på vakt.

En ny logo for adidas?

Hva om adidas endret logoen sin og spesielt på trøyene til verdensmesterskapet i de kommende månedene? Mens ryktet i utgangspunktet bare ble plukket opp av nettsteder som spesialiserer seg på lekkasjer av badetøy, var det til slutt hele markedsføringssfæren som fanget denne kunngjøringen.

Faktisk, ifølge ulike medier, kunne det tyske merket ganske enkelt endre adidas Performance-logoen sin ved å fjerne ordene «adidas» for å vise bare de tre stripene. En prosess som allerede er implementert på noen av tekstilvarene som selges på adidas e-handelsside.

Erling Haaland på slutten av kontrakten med Nike?

I tillegg til at cyborgen åpenbart skulle spille ut talentet og målene hans i 2022, er vi interessert i den sannsynlige slutten på kontrakten hans med Nike og den uunngåelige økende interessen til de andre gigantene på fotballmarkedet. Haaland på PUMA? Haaland hos adidas? For øyeblikket er det åpenbart vanskelig å se for seg nordmannen med noe annet par enn Mercurial.

Men akkurat som Swoosh, som han nøye kamuflerte for bare noen måneder siden, kan ikke tanken på en mulig avgang til en annen sponsor utelukkes, og dette ville utvilsomt vært et av de store øyeblikkene i 2022, hvis det skulle gå i oppfyllelse.

PUMA ULTRAWEAVE-teknologi på trøyene

PUMAs ULTRAWEAVE-teknologi ble avduket i november i fjor og er allerede tilgjengelig på Italias hjemmeskjorte og vil være tilgjengelig over hele verden fra sesongen 2022-2023. Så som forklart til oss Stefano Favaro og Jacob Bennett som står bak dette nye ultralette og innovative designet, vil de fleste klubbene bli berørt. I Frankrike, for eksempel, vil dette selvsagt være tilfellet for OM, men også for Stade Rennais og RC Lens. På den annen side vil klubber som Amiens, Nîmes eller Nancy fortsette å bruke mer klassiske sublimerte antrekk.

Presentasjonen av VM-ballen 2022

Hvem sier at VM 2022 uunngåelig betyr en ny ball. Etter Habs i 1998, lagånden i 2006, Jabulani i 2010 eller Brazuca i 2014, hva blir den nye historien til adidas? Som teknisk partner til FIFA har adidas stått bak designet av VM-ballene i mange år.

Trestripsmerket vil bli etterspurt igjen for 2022 og det er ingen tvil om at tidspunktet for VM-trekningen bør være en mulighet til å presentere denne nye ballen. I år blir det igjen et av de store høydepunktene.

En ny Future Z for Neymar og PUMA?

I litt mer enn ett år har Neymar legemliggjort PUMA Football og spesielt Future Z-serien. PUMA Skills-serien ble introdusert i desember 2020 og litt modifisert i løpet av 2021, og kan bli kraftigere modifisert i 2022, tatt i betraktning timingen som merket vanligvis ser hos katter, ville lanseringen av en Future Z 1.3 ikke være overraskende og ville faktisk finne sted i kontinuiteten til paret som Samuel Umtiti og James Maddison har hatt på seg de siste ukene.

Nye landslagsdrakter (CAN 2021, Euro 2022, WM 2022)

Hvem sier at nye internasjonale konkurranser uunngåelig betyr nye trøyer for de ulike foreningene. Enten for CAN i januar, EM i juli 2022 eller VM, som begynner 21. november 2022, presenterer de ulike utstyrsprodusentene nye antrekk. I løpet av året har vi derfor kunnet finne flere kontortimer fra enhetsprodusenter. For ikke å gå glipp av noe, blir det selvfølgelig gjort til fots.

You may also like

Leave a Comment