Home » Ikke til å tro! De ledet i finalen med fire mål. Du tapte kampen og opprykk! [WIDEO]

Det polske landslaget hjalp ikke de skandinaviske lagene. Hvis det polske laget hadde slått Spania, ville Norge og Sverige gjerne gått videre til semifinalen, uavhengig av resultatet av deres siste direkte kamp.

se videoen
Vår mann i Barcelona og PSG. Syprzak: Jeg ble kastet på dypt vann

Polakken er EMs toppscorer! Men rivalens effektivitet er forvirrende

Nordmenns katastrofale slutt

Etter en spennende kamp og et meget godt spill tapte polakkene kun 27:28. Før kampen var Norge – Sverige i en bedre posisjon fordi de var fornøyd med uavgjort (de hadde bedre målrekord). Svenskene måtte vinne.

I første omgang dominerte den første, som allerede ledet med seks mål. På slutten av kampen tapte nordmennene etter eget ønske. Også i det 55. minutt ledet de opp til 23:19 etter et skudd av Sander Sagosen. Men på slutten av kampen klarte de ikke å score og slapp inn opptil fem mål.

Høyrevingen Valter Chrintz scoret 15 sekunder før slutt til 24:23 for Sverige. Nordmennene hadde imidlertid siste aksjon om uavgjort og opprykk til semifinalen. Sagosen, seks sekunder før sirenen, kastet imidlertid bredt.

Som et resultat ble Sverige med Spania og Danmark og vil spille i medaljesonen. Frankrike og Island konkurrerer om den siste ledige stillingen. De siste kampene i gruppespillet spilles onsdag. Da spiller Montenegro mot Island (15.30), Nederland mot Kroatia (18.00) og Danmark mot Frankrike (20.30).

Sverige – Norge 24:23 (9:14)

Sverige: Johannesson, Thulin – Chrintz 6, Gottfridsson 4, Bergendahl 3, Wanne 3, Sandell 2, Carlsbogard 2, Lagergren 2, Darj 2, Ekberg, Johansson, Mellegard, Wallinius.

Norge: Saeveraas 1, Bergerud – Reinkind 6, Sagosen 4, Gullerud 4, O’Sullivan 4, Barthold 2, Overjordet 1, Solstad 1, Toft, Tonnesen, Björnsen, Gulliksen, Blonz.

Bratislava, 25.01.2022.  EM i håndball.  Kampen Polen - Spania 27:28Den største polske avsløringen av EM. «Jeg er imponert»