Home » José Mourinho, trener for en kontinental kadre?

José Mourinho, trener for en kontinental kadre?

by Erlend Loe

Mens Nigeria er uten trener dager før starten av CAN, kunngjorde presidenten for hans forening Amaju Pinnick at han hadde hatt samtaler med José Mourinho for å ta over stillingen.

To og en halv uke før start vet Nigeria fortsatt ikke hvem treneren hans blir i CAN. Forbundspresident Amaju Pinnick prøver med alle midler å finne en erstatter for Gernot Rohr, som landet for bare noen dager siden, mens Augustine Eguavoen for tiden sitter.

Valgt for deg: Sport: José Mourinho hyller Diego Maradona

Peseiro, Brstajic, Mourinho: Nigeria prøver et «pinnick-kjøp»

Blant navnene guiden gir finner vi José Peseiro, en annen portugiser, Mladen Brstajic og dermed José Mourinho. «Jeg skal ikke fortelle deg at vi ikke snakket fordi vi gjorde det,» sa Pinnick i et intervju med den lokale Daily Trust. (Idrettsministeren) gjorde det også, og det er ikke noe galt med det.

Frem til 2024 under kontrakt med AS Roma, som han flyttet til i sommer, fikk den tidligere Inter-treneren en grei start på sesongen, ettersom La Louve er nummer seks i Serie A (7 poeng fra pallen) og fortsetter å spille i konferansen Liga. til tross for en ydmykelse i Norge. Til tross for å ha trent i Portugal, England og Italia, har José Mourinho aldri vært trener i karrieren.

Foreningen søker «disiplin»

«Fokuset til den nye treneren er på disiplin,» legger Amaju Pinnick til. Eguavoen kan det, men vi vil også ha noen som kan gjøre det bedre. Hvis vi ikke kan signere noen raskt, jobber vi med det nåværende teamet. Super Eagles, som potensielt kan vinne tilbake spissen Victor Osimhen, møter Egypt, Sudan og Guinea-Bissau i gruppespillet. Nigeria vant tittelen tre ganger i 2013.

SeneNews er Senegals nyhetsnettsted som omhandler politiske nyheter, forretningsnyheter, sportsnyheter og sosiale nyheter. Du finner nyhetsstrømmen vår hver dag. Også nyhetene i sanntid, følg tråden tilSportsnyheter i Senegal og over hele verden, kjendisnyheter og mote- og skjønnhetstrender, alle videoer lagt ut på internett som påvirker Afrika og Senegal og studentlivet. Også til stede i alle sosiale nettverk Facebook, kvitring, Youtube, Tikk takk, Instagram, … SeneNews tilbyr et bredt spekter av artikler. Du kan gjøre alt Artikkel Premium SeneNews som gjøres tilgjengelig for våre lesere. Våre mobilapplikasjoner er også tilgjengelige for gratis nedlasting på Apple butikk og videre Google playHold kontakten med Senegal og Afrika takket være alle informasjonskanalene i nyhetsmagasinet ditt på nett.

You may also like

Leave a Comment