Home » Kacper Tekielis siste melding til kona

Kacper Tekielis siste melding til kona

by Erlend Loe

Et rørende innlegg dukket opp på Kacper Tekielis konto på sosiale medier. Dette er sannsynligvis en oversikt over en av de siste meldingene klatreren sendte til sin kone Justyna Kowalczyk-Tekiela.

Torsdag 18. mai 2023 ble verden informert om døden til Kacper Tekieli i et snøskred i de sveitsiske alpene. Den tragiske nyheten ble levert av Foundation for the Support of Polish Mountaineering. Jerzy Kukuczka.

SE OGSÅ: Justyna Kowalczyk-Tekieli la ut bilde etter ektemannens død. En rørende beskrivelse

Nå dukket det opp et rørende innlegg på Tekielis profil i sosiale medier. Det er trolig et opptak av de siste meldingene mellom klatreren og kona.

«- PIK. jeg elsker deg kattunge – Vi elsker deg enda mer, min kjære. Bravo» – kan du lese i den publiserte artikkelen.

38-åringen var en av de ledende polske fjellklatrene. I løpet av sin karriere har han klatret over 300 klatreruter i Tatras. Han klatret også i blant annet Alaska, Kaukasus og Norge.

Tekieli giftet seg med Kowalczyk i september 2020, som deretter adopterte dobbeltnavnet Kowalczyk-Tekieli. Et år senere fikk de et barn – sønnen Hugo ble født. Den flere olympiske medaljevinneren fulgte mannen hennes på en rekke ekspedisjoner.

Den sveitsiske påtalemyndigheten har allerede avgitt en uttalelse om klatrerens død. Det er varslet en etterforskning for å finne ut hvordan den tragiske ulykken skjedde.

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment