Home » Kampen i helgen i vinter-OL fortsetter: hva ser vi på søndag?

Kampen i helgen i vinter-OL fortsetter: hva ser vi på søndag?

by Erlend Loe

For enkelhets skyld for seerne kan du se hovedprogrammene ikke bare på TV3 og TV6, men også på tv3.lt nyhetsportalen.

Utforkjøring under de olympiske vinterlekene begynner på søndag. Her frigjøres i år vinnertronen – den norske friidrettsutøveren Aksel Lund Swindal, som deltok i OL 4 ganger, annonserte slutten på karrieren for noen år siden, så i år går OL-gull til andre. hender. Interessant nok ble han ved de siste vinter-OL i Pyongyang i 2018 den viktigste OL-gullvinneren i slalåmsportens historie.

Det er også et interessant show som venter for de som er interessert i snowboard. Her skal snowboardlegenden amerikanske Jamie Anderson prøve å vinne sin tredje gullmedalje i en akrobatisk landingskamp. Hun har tidligere vunnet gullmedaljer i denne kampen ved vinter-OL 2014 i Sotsji og 2018 i Pyongyang. Hvis amerikansk suksess smilte igjen, ville det være første gang i historien.

Kunstløpfans vil få muligheten til å se herrenes friløp og lagarrangementene i kvinnenes kortprogram på søndag. Det skal heller ikke mangle på kamper om medaljer presentert av representanter for hurtigløp for menn og akrobatisk ski – kvinnemogulene. De første settene med medaljer vil også bli delt ut av representanter for akekjøring.

6. februar søndag

TV3

06.00 Kunstløp (lagkonkurranse, fristil menn)

07:00 nedoverbakke (høyhastighets nedoverbakke for menn)

9:00 Ski Cross (30 km skateboard menn)

10:50 Kunstløp (lagkonkurranse, kortprogram damer)

12:00 Skiakrobatikk (Mogul kvinner, kvalifisering)

TV6

10:00 snowboard (kvinners akrobatikk nedoverbakke)

10:30 hurtigløp (5000 m menn)

Kl. 12.30 snowboard (akrobatikk for damer i nedoverbakke)

13:30 Skiakrobatikk (Mogul kvinner, finale)

15:15 Aking (herreenheter, finaler)

Sagt hvilket sportsutstyr som koster mest på vinterlekene - det investeres betydelige summer

Under alle disse sportssendingene jobber sportskommentatorene Tautvydas Kubilius og Rytis Vyšniauskas direkte fra det spesielle Olympic tv3.lt-studioet – ikke gå glipp av deres kommentarer, anmeldelser og bli de første som får vite de viktigste nyhetene! Også om morgenen og om kvelden vil moderatorer invitere to programmer på nyhetsportalen tv3.lt.

Om morgenen før sendingene kan du se «Olympisk dag»-sendingen på nyhetsportalen tv3.lt, hvor R. Vyšniauskas og T. Kubilius presenterer hovedstartene på dagen. Og om kvelden, etter alle sportssendingene, klokken 18.00, se Beijing 2022 Olympic Review der. I løpet av kveldsshowet vil seerne få en sjanse til å se dagens store sportsbegivenheter direkte fra det olympiske TV3.lt-studioet, eksperter vil dele sin innsikt og TV3-reporterteamet vil dele sine inntrykk og hotteste kommentarer med litauiske idrettsutøvere rett fra Beijing.

Se alle viktige starter på vinter-OL på TV3, TV6 og nyhetsportalen tv3.lt, samt de heteste nyhetene, resultatene og programmene – i et eget tv3.lt-nyhetsbrev – https://www.tv3.lt/pekinas2022 .

You may also like

Leave a Comment