Home » Kort om sportsbegivenheter, torsdag 10. februar kl. 22.00

Kort om sportsbegivenheter, torsdag 10. februar kl. 22.00

Vi tilbyr et sammendrag av sportsnyheter:

Åttendeplass på akestafetten er Polens beste resultat i torsdagens kamper i Beijing-OL. Izabela Marcisz endte på 29. plass i det klassiske 10K-løpet. Det var en stor dag for amerikanerne – de vant tre gullmedaljer.

xxx

Nederlandske Irene Schouten vant sin andre olympiske gullmedalje i Beijing, og triumferte på 5000 m. Canadiske Isabelle Weidemann ble nummer to og tsjekkiske Martina Sablikova tredje. Magdalena Czyszczoń tok den siste, 12. plassen.

xxx

Den norske skiløperen Therese Johaug har vunnet sin andre gullmedalje under de olympiske leker i Beijing. Torsdag var hun best på 10 km-konkurransen i klassisk teknikk. Beste stang ble 29. Izabela Marcisz.

xxx

Østerrikes Johannes Strolz vant OL-gullmedaljen i Beijing i Alpine Combined, og gjentok suksessen til far Hubert, som seiret i denne konkurransen i OL-konkurransen i 1988. Norges Alexander Aamodt Kilde vant sølv og Canadas Jack Crawford bronse.

xxx

Krzysztof Piątek scoret to ganger og hans Fiorentina beseiret Atalanta Bergamo 3-2 borte for å nå semifinalen i den italienske cupen. Deres nærmeste rival vil være vinneren av kveldskampen mellom Juventus, hvis målvakt er Wojciech Szczęsny, og Sassuolo.

xxx

Nær slutten av NBA-overføringsvinduet, rekrutterte Philadelphia 76ers James Harden fra Brooklyn Nets i bytte mot tre basketballspillere, inkludert Australias quarterback Ben Simmons, og to utkast til valg, rapporterte ESPN.

xxx

I sitt femte gruppespill i Champions League beseiret volleyballlaget fra Jastrzębski Węgiel den tilreisende bulgareren Hebar Pazardzhik 3:1 (26:28, 25:23, 25:19, 25:16). Det seirende polske laget har allerede sikret seg opprykk til kvartfinalen.

xxx

Maciej Bodnar endte på syvende plass i den individuelle tidsforsøket, og åpnet sykkelrittet rundt Provence. Det var hans debut for det franske laget TotalEnergies. Den to ganger verdensmesteren i denne konkurransen ble vunnet av italienske Filippo Ganna (Ineos Grenadiers).

xxx

Radosław Wojtaszek spilte uavgjort mot russiske Grigory Oparin i den siste, 6. runden i gruppe B i Grand Prix FIDE-turneringen i Berlin. Polen og Ungarns Richard Rapport fikk hver 3,5 poeng og spiller fredagens sluttspill om opprykk til semifinalen.